25 anys fent bategar el català

CNL de Tarragona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 861 notícies disponibles
Dijous, 15 de febrer de 2018

El Pla de normalització lingüística per al comerç de Tarragona arriba a l’equador

El Pla de normalització lingüística per al comerç de Tarragona arriba a l’equador El Pla intensiu de normalització lingüística per al comerç de Tarragona, previst per al bienni 2017-2018, ja ha passat l'equador: és el moment de presentar el balanç del primer any d'aplicació, que s'ha centrat en l'establiment de contactes amb organitzacions del sector, visites a establiments i oferta i difusió de formació i materials específics.
Dilluns, 12 de febrer de 2018

Salou estrena noves parelles lingüístiques

Salou estrena noves parelles lingüístiques El dijous 8 de febrer va tenir lloc l'acte de presentació d'una nova edició del Voluntariat per la llengua al Servei Local de Català de Salou.
Dimecres, 7 de febrer de 2018

Els alumnes de català visiten l’Ajuntament de Calafell

Els alumnes de català visiten l’Ajuntament de Calafell Aquest dimecres, 7 de febrer, els alumnes de nivell Intermedi 2 de català han sortit de l'aula per gaudir d'una visita guiada a l'Ajuntament de Calafell, a càrrec de l'alcalde, Ramon Ferré, i del tècnic de patrimoni Josep Pou.
Dilluns, 5 de febrer de 2018

Comença un club de lectura fàcil a la Bisbal del Penedès

Comença un club de lectura fàcil a la Bisbal del Penedès La iniciativa ha tingut un bon èxit ja que a la primera sessió s'hi han apuntat 10 persones, i s'espera que el grup s'estabilitzi al llarg de cada trobada mensual.
Dijous, 1 de febrer de 2018

Una alumna del SL de Tarragona guanya el concurs a Instagram 'I tu, jugues en català?'

Una alumna del SL de Tarragona guanya el concurs a Instagram 'I tu, jugues en català?' La Laura Soledad Nistal actualment està fent un Intermedi 2, el quart curs que fa al Centre, i també és aprenenta del Voluntariat per la Llengua.
Dilluns, 29 de gener de 2018

S'obre la inscripció per a les proves per obtenir els certificats oficials de català

S'obre la inscripció per a les proves per obtenir els certificats oficials de català El període d'inscripció és del 19 de gener al 14 de febrer i es pot fer per Internet (portal Tràmits de la Generalitat de Catalunya) o presencialment a les oficines de la Direcció General de Política Lingüística (que a Tarragona és al carrer Major, 14).
Divendres, 26 de gener de 2018

Alumnes de Salou visiten la biblioteca municipal

Alumnes de Salou visiten la biblioteca municipal Els objectius de la sortida van ser fomentar l'ús i el coneixement de materials en català adequats per a l'aprenentatge així com també fer conèixer als alumnes un servei públic del municipi.
Dijous, 25 de gener de 2018

La 31a edició del voluntariat lingüístic a Tarragona arrenca amb quaranta parelles

La 31a edició del voluntariat lingüístic a Tarragona arrenca amb quaranta parelles La nova edició del Voluntariat per la llengua a Tarragona es va presentar la tarda del 21 de gener  a l'aula 4 del SLC de Tarragona, amb la participació de quaranta parelles lingüístiques.
Dimecres, 17 de gener de 2018

Calafell Ràdio signa un acord de col·laboració amb el CPNL

Calafell Ràdio signa un acord de col·laboració amb el CPNL L'acord confirma la relació mantinguda de fa molts anys, de creació de continguts lingüístics per a la programació de l'emissora i de difusió de les activitats del CPNL
Divendres, 12 de gener de 2018

Pimec-Comerç Tarragona s’adhereix al Pla de NL per al comerç tarragoní

Pimec-Comerç Tarragona s’adhereix al Pla de NL per al comerç tarragoní Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística i presidenta del Consorci per a la Normalització Lingüística, i Florenci Nieto, president de Pimec-Comerç Tarragona, van signar el 12 de gener un acord de col·laboració entre les dues organitzacions.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes