25 anys fent bategar el català

CNL de Tarragona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 844 notícies disponibles
Dimecres, 17 de gener de 2018

Calafell Ràdio signa un acord de col·laboració amb el CPNL

Calafell Ràdio signa un acord de col·laboració amb el CPNL L'acord confirma la relació mantinguda de fa molts anys, de creació de continguts lingüístics per a la programació de l'emissora i de difusió de les activitats del CPNL
Divendres, 12 de gener de 2018

Pimec-Comerç Tarragona s’adhereix al Pla de NL per al comerç tarragoní

Pimec-Comerç Tarragona s’adhereix al Pla de NL per al comerç tarragoní Ester Franquesa, directora general de Política Lingüística i presidenta del Consorci per a la normalització lingüística, i Florenci Nieto, president de Pimec-Comerç Tarragona, han signat aquest divendres un acord de col·laboració entre les dues organitzacions.
Dimarts, 9 de gener de 2018

Aquest mes de gener tornen les sessions inicials de català

Aquest mes de gener tornen les sessions inicials de català El 16 de gener començarà una nova edició de les sessions inicials de català, que s'imparteixen a la seu del CNL de Tarragona.
Dijous, 14 de desembre de 2017

Acaben amb èxit les pràctiques lingüístiques a Tarragona

Acaben amb èxit les pràctiques lingüístiques a Tarragona En total, 21 alumnes han visitat 12 establiments on s'han fet 34 pràctiques que han durat, de mitjana, 11 minuts.
Dilluns, 4 de desembre de 2017

Presentació del Vxl a usuaris de la Fundació Gentis de Tarragona

Presentació del Vxl a usuaris de la Fundació Gentis de Tarragona El Servei Local de Català de Tarragona  va acollir el passat  30 de novembre al matí una xerrada informativa del programa Voluntariat per la llengua a usuaris de la Fundació Gentis de Tarragona.
Dimecres, 29 de novembre de 2017

Un tomb per la història de la platja de Calafell

Un tomb per la història de la platja de Calafell Alumnes de català de Calafell han organitzat aquest dimecres 29 de novembre una ruta històrica pel nucli de la Platja de Calafell per a alumnes del Vendrell.
Dimarts, 28 de novembre de 2017

L’associació Botiguers de Tarragona s’adhereix al Pla de NL per al comerç

L’associació Botiguers de Tarragona s’adhereix al Pla de NL per al comerç El president del Consell de Centre del Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, Santiago Pallàs, i el president de l'associació de comerciants Botiguers de Tarragona, Ferran Milà, han signat aquest matí un acord de col·laboració entre les dues organitzacions. 
Dimecres, 15 de novembre de 2017

El Palau de la Música i el CPNL et conviden a una selecció de concerts

El Palau de la Música i el CPNL et conviden a una selecció de concerts El Consorci per a la Normalització Lingüística i el Patronat de la Fun­dació Privada Orfeó Català-Palau de la Música Catalana han afegit una addenda al conveni de col·laboració que es va signar l'any passat. Aquest conveni té com a objectiu la realització d'activitats de foment cultural adreçades a diversos col·lectius del Consorci per a la Normalització Lingüística.
Dimarts, 7 de novembre de 2017

El CPNL participa en una reunió de treball dels Jocs Mediterranis

El CPNL participa en una reunió de treball dels Jocs Mediterranis A la reunió hi han assistit els dinamitzadors de seus i s'ha explicat el contingut del conveni signat entre la Fundació dels Jocs i la Generalitat
Dijous, 26 d'octubre de 2017

Nova edició de Voluntariat per la Llengua a Salou

Nova edició de Voluntariat per la Llengua a Salou Dimarts 24 d'octubre va tenir lloc l'acte de presentació d'una nova edició del Voluntariat per la llengua al Servei Local de Català de Salou. La trobada va inaugurar l'edició de tardor i va donar la benvinguda a les noves parelles que s'hi incorporen.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes