25 anys fent bategar el català

CNL de Tarragona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 772 notícies disponibles
Dimecres, 18 de gener de 2017

Nova edició a Tarragona de 'Cinema en català, i més a prop!'

Nova edició a Tarragona de 'Cinema en català, i més a prop!' Arriba a Tarragona una nova edició del cicle Cinema en català, i més a prop!, amb una programació mensual del febrer al maig.
Dilluns, 16 de gener de 2017

Aquest mes de gener tornen les sessions inicials de català

Aquest mes de gener tornen les sessions inicials de català El 26 de gener començarà una nova edició de les sessions inicials de català, que s'imparteixen a la seu del CNL de Tarragona.
Divendres, 13 de gener de 2017

Es posa en marxa la modalitat virtual del Voluntariat per la llengua

Es posa en marxa la modalitat virtual del Voluntariat per la llengua El Voluntariat per la llengua (VxL) posa en marxa la modalitat virtual del programa per tal que les persones que no poden trobar-se de manera presencial amb la seva parella lingüística ho puguin fer a través de videoconferència. 
Dimecres, 11 de gener de 2017

El 10 de febrer comença la inscripció per als certificats de català

El 10 de febrer comença la inscripció per als certificats de català La resolució de convocatòria de proves dels certificats de català de la Direcció General de Política Lingüística, del 29 de desembre de 2016, s'ha publicat al DOGC 7283 el dia 10 de gener.
Dimecres, 11 de gener de 2017

Oberta la matrícula per fer el nivell C2 a Tarragona

Oberta la matrícula per fer el nivell C2 a Tarragona El Servei de Català de Tarragona (del CNL de Tarragona) ha obert la inscripció per al nivell C2 o superior de català (antic nivell D).
Dimecres, 4 de gener de 2017

Arriba a Tarragona l'exposició 'Vinyetes: història del còmic en català'

Arriba a Tarragona l'exposició 'Vinyetes: història del còmic en català' El CNL de Tarragona porta a la ciutat l'exposició "Vinyetes: història del còmic en català", elaborada pel Consorci per a la Normalització Lingüística.
Dimecres, 21 de desembre de 2016

El Club de Lectura de l'Arboç comenta 'El temps de les cireres'

El Club de Lectura de l'Arboç comenta 'El temps de les cireres' El Club de Lectura Fàcil de l'Arboç Llegir per parlar ha comentat avui la novel·la El temps de les cireres, de Montserrat Roig, en l'adaptació feta per Núria Martí Constans.
Dimecres, 21 de desembre de 2016

Coneixent de prop el Calafell pescador

Coneixent de prop el Calafell pescador Els cursos de català de l'Oficina de Català de Calafell d'aquest trimestre han acabat avui amb una visita al patrimoni de Calafell.
Dijous, 15 de desembre de 2016

Els alumnes de la Bisbal del Penedès visiten el molí de l'oli

Els alumnes de la Bisbal del Penedès visiten el molí de l'oli Avui, com a cloenda del curs de nivell Bàsic 1 de la Bisbal del Penedès, hem visitat el molí d'oli de la Cooperativa Agrícola del poble.
Dijous, 1 de desembre de 2016

El concurs fotogràfic, principal novetat de la campanya "I tu, jugues en català?”

El concurs fotogràfic, principal novetat de la campanya El Centre de Normalització Lingüística de Tarragona, integrat en el Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), impulsa un any més la campanya "I tu, jugues en català?", amb l'objectiu de donar a conèixer l'oferta de jocs i joguines en català i fomentar-ne l'ús.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes