25 anys fent bategar el català

CNL de Tarragona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 782 notícies disponibles
Dimecres, 22 de febrer de 2017

Constantí celebra el Dia Internacional de la Llengua Materna

Constantí celebra el Dia Internacional de la Llengua Materna Alumnes de català de l'Oficina de Català i de l'Escola d'Adults de Constantí van passar pels estudis de l'emissora Constantí Ràdio, el dilluns 20 de febrer, on van llegir uns poemes per celebrar el Dia Internacional de la Llengua Materna.
Dimecres, 22 de febrer de 2017

Convocat el Premi a la Normalització Lingüística en l'Àmbit Socioeconòmic de l'Alt Camp

Convocat el Premi a la Normalització Lingüística en l'Àmbit Socioeconòmic de l'Alt Camp El Servei de Català de l'Alt Camp, amb el suport de la Cambra Oficial de Comerç i Indústria de Valls i l'Institut d'Estudis Vallencs, convoca, per dinovè any consecutiu, el Premi a la Normalització Lingüística en l'Àmbit Socioeconòmic de l'Alt Camp.
Dimecres, 22 de febrer de 2017

Tarragona i Reus commemoren junts el Dia Internacional de la Llengua Materna

Tarragona i Reus commemoren junts el Dia Internacional de la Llengua Materna L'acte central de la celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna al Camp de Tarragona va tenir lloc, el 21 de febrer, a la Biblioteca Central Xavier Amorós, de Reus.
Dimarts, 21 de febrer de 2017

Alumnes de Tarragona expliquen el seu país al Sociosanitari Francolí

Alumnes de Tarragona expliquen el seu país al Sociosanitari Francolí Alumnes del nivell Elemental del Servei de Català de Tarragona van explicar costums i les llengües dels seus països d'origen als usuaris del centre hospitalari Sociosanitari Francolí.
Dijous, 16 de febrer de 2017

'Trampa de foc', al Club de Lectura Fàcil de Montblanc

'Trampa de foc', al Club de Lectura Fàcil de Montblanc El Club de Lectura Fàcil de Montblanc s'ha trobat la tarda del dimecres 15 de febrer per comentar Trampa de foc, de Núria Martí Constans.
Dimecres, 15 de febrer de 2017

'Cavall de guerra', al Club de Lectura Fàcil de l'Arboç

'Cavall de guerra', al Club de Lectura Fàcil de l'Arboç Al Club de Lectura Fàcil "Llegir per parlar" de l'Arboç aquest mes de febrer hem comentat una versió de Núria Martí del llibre Cavall de guerra, de Michael Morpurgo.
Dimecres, 8 de febrer de 2017

El CNL de Tarragona celebra el Dia Internacional de la Llengua Materna

El CNL de Tarragona celebra el Dia Internacional de la Llengua Materna Amb motiu de la celebració del Dia Internacional de la Llengua Materna, que s'escau el 21 de febrer, els diferents serveis i oficines del CNL de Tarragona han organitzat una sèrie d'activitats.
Dimarts, 7 de febrer de 2017

Alumnes de la Bisbal del Penedès llegeixen el seu primer llibre en català

Alumnes de la Bisbal del Penedès llegeixen el seu primer llibre en català Les darreres dues setmanes, els alumnes del curs Bàsic 2 de la Bisbal del Penedès han llegit a casa el llibre de lectura fàcil Les mateixes estrelles, de Núria Martí.  
Divendres, 3 de febrer de 2017

Es presenten les noves parelles lingüístiques de Tarragona

Es presenten les noves parelles lingüístiques de Tarragona El dimecres 1 de febrer es van presentar les 43 parelles lingüístiques de la 28a edició del Voluntariat per la llengua al SLC de Tarragona.
Dimecres, 25 de gener de 2017

'El cafè de la granota', al Club de Lectura Fàcil de Montblanc

'El cafè de la granota', al Club de Lectura Fàcil de Montblanc El Club de Lectura Fàcil de Montblanc ha iniciat l'activitat d'aquest nou any la freda tarda del 25 de gener amb el llibre de Jesús Moncada El cafè de la granota, en l'adaptació de l'Elisenda Galobardes i Tuneu.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes