25 anys fent bategar el català

CNL de Tarragona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 834 notícies disponibles
Divendres, 20 d'octubre de 2017

Una cinquantena de parelles lingüístiques inicien el Vxl a Tarragona

Una cinquantena de parelles lingüístiques inicien el Vxl a Tarragona El Voluntariat per la llengua (VxL) del Servei Local de Català (SLC) de Tarragona ha arribat a la 29a edició. La presentació es va fer a la sala d'actes de l'Espai Kesse de Tarragona la tarda del 19 d'octubre, amb un total de cinquanta parelles lingüístiques que s'afegeixen a les de les anteriors edicions.
Dimecres, 11 d'octubre de 2017

Alumnes de Salou visiten la biblioteca municipal

Alumnes de Salou visiten la biblioteca municipal Els objectius de la sortida van ser fomentar l'ús i el coneixement de materials en català adequats per a l'aprenentatge així com també fer conèixer als alumnes un servei públic del municipi.
Divendres, 6 d'octubre de 2017

Les alumnes del Vendrell coneixen la biblioteca 'Terra Baixa'

Les alumnes del Vendrell coneixen la biblioteca 'Terra Baixa' El 2 d'octubre, les alumnes del curs Bàsic 2 del Vendrell van fer una visita guiada a portes tancades a la Biblioteca Pública Terra Baixa.
Dilluns, 2 d'octubre de 2017

Aquest mes d'octubre tornen les sessions inicials de català

Aquest mes d'octubre tornen les sessions inicials de català El 10 d'octubre començarà una nova edició de les sessions inicials de català, que s'imparteixen a la seu del CNL de Tarragona.
Dimecres, 27 de setembre de 2017

Inici del curs escolar 2017-2018 al CNL de Tarragona

Inici del curs escolar 2017-2018 al CNL de Tarragona Els onze serveis del Centre han començat cursos de català de tots els nivells els dies 25 i 26 de setembre. Queda pendent l'inici dels cursos de nivell C2 i altres cursos adreçats a col·lectius específics del nostre territori.
Divendres, 22 de setembre de 2017

Comença una altra temporada de col·laboracions amb Calafell Ràdio

Comença una altra temporada de col·laboracions amb Calafell Ràdio El passat 19 de setembre va començar la segona temporada de l'Espai de Català al programa Calafell Matí, presentat per Xavier Sanjuan, de Calafell Ràdio. Com l'any passat, l'espai està dedicat a cançons i llengua catalana: partint d'una cançó en català, es fan comentaris lingüístics sobre mots i expressions que apareixen a la lletra.
Dimecres, 20 de setembre de 2017

Inici del club de lectura de la Biblioteca Municipal de l'Arboç

Inici del club de lectura de la Biblioteca Municipal de l'Arboç La sessió de presentació s'ha dedicat a commemorar l'Any Bertrana a partir del material El pare escriu!, fragment extret de Memòries fins al 1935, d'Aurora Bertrana. 
Dimarts, 12 de setembre de 2017

Oberta la inscripció dels cursos de català a tots els serveis del CNL

Oberta la inscripció dels cursos de català a tots els serveis del CNL S'han obert les proves de nivell i la matrícula dels cursos presencials i en línia a Tarragona, Constantí, Vila-seca, Salou, Calafell, el Vendrell i Valls, i en línia a tots els serveis comarcals del Centre: Tarragonès, Alt Camp, Conca de Barberà i Baix Penedès.
Dimecres, 2 d'agost de 2017

Al setembre, tornen els cursos de català

Al setembre, tornen els cursos de català Durant aquest primer trimestre del curs s'impartiran cursos de català de coneixements generals de tots els nivells: Bàsic, Elemental, Intermedi, de Suficiència i nivell C2. Començaran cursos presencials a Tarragona, Constantí, Vila-seca, Salou, Calafell, el Vendrell i Valls, i en línia a tots els serveis del Centre.
Dijous, 6 de juliol de 2017

Creix la xarxa d’establiments col·laboradors a Calafell

Creix la xarxa d’establiments col·laboradors a Calafell Durant els mesos de maig i juny, s'ha actualitzat la llista d'establiments col·laboradors de Calafell. Es tracta d'establiments que s'han compromès a atendre els nostres alumnes en català, encara que el parlin amb dificultat, per afavorir el seu aprenentatge.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes