25 anys fent bategar el català

CNL de Sabadell

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 22 de juny de 2017

El conte com a gènere literari

Assistència d'alumnes dels cursos de català de Sant Quirze

El conte com a gènere literari

Els dies 7 i  21 de juny alumnes dels cursos de català de Sant Quirze del Vallès van assistir a la xerrada "El conte com a gènere literari" a càrrec de Salvador Comelles, professor de la Universitat Autònoma de Barcelona.

Durant la primera sessió, el ponent va explicar quines són les característiques principals dels contes: estructura, personatges, narrador. A la segona sessió, Salvador Comelles va comentar dos contes que tothom havia llegit prèviament: "Sang" de Mercè Rodoreda i "Mel" de Jesús Moncada.

Aquestes xerrades estaven organitzades per l'Aula d'Extensió Universitària, entitat que col·labora amb el Voluntariat per la llengua de Sant Quirze del Vallès.

Cal destacar que la majoria dels alumnes assistents han participat al Taller de literatura que recupera autors catalans del final del segle XIX i del segle XX. Aquest taller tindrà continuació el curs vinent. Les persones interessades poden adreçar-se a l'Oficina de Català (93 721 18 99, santquirze@cpnl.cat).Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes