25 anys fent bategar el català

CNL de Sabadell

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 15 de juny de 2017

Fa x Mi, aprendre català cantant al CNL de Sabadell

El passat dia 13 de juny l'Auditori del Casal Pere Quart es va fer petit per acollir el concert de final de curs del taller de cançons en català Fa x Mi.

Fa x Mi, aprendre català cantant al CNL de Sabadell

Fa x Mi és una iniciativa del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de Sabadell adreçada a l'alumnat dels cursos de català per a adults i als participants del programa del Voluntariat per la llengua i que té per objectiu que els participants aprenguin català a partir de la interpretació de cançons. Des de l'inici, l'activitat ha comptat amb la col·laboració del músic local Jaume Papell, fundador del grup Tancat per Defunció.

Aquesta activitat es va iniciar el febrer del 2013 i va ser una experiència pionera com a activitat lúdica de promoció de l'ús del català que fomentés l'intercanvi i la cohesió grupal: aprendre la llengua cantant.

El concert d'ahir va incloure temes de Doctor Prats, Sopa de Cabra, Txarango, Sisa, Dusminguet o Tancat per Defunció, entre d'altres, i tots plegats, cantaires i públic, vam posar-hi la cirereta amb la cançó Somriure és fàcil.

Una prova més que aprendre català i, sobretot, practicar-lo pot ser molt divertit.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes