25 anys fent bategar el català

CNL de Sabadell

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 11 de maig de 2017

Tres premiats per la Gimcana de Sant Jordi de Castellar del Vallès

Comerç Castellar, Marc Andreví i la tècnica del Servei de Català, Vicky Mundó, van fer l'acte de lliurament del premi de la gimcana lingüística de Sant Jordi.

Tres premiats per la Gimcana de Sant Jordi de Castellar del Vallès

El Servei de Català i l'Associació de Comerciants de Castellar van sortejar el passat divendres 5 de maig els tres premis de la gimcana de Sant Jordi entre les butlletes participants. En total, n'hi havia una cinquantena entre les dues urnes en què es podien dipositar. Els tres concursants que han sortit premiats són Quim Bassa, Antònia Alarcón i Maria Teresa Casamayor. A cadascun d'ells se'ls ha obsequiat amb una targeta regal del Sistema de Fidelització+Comerç, que podran bescanviar per productes a qualsevol de les botigues que utilitzen aquesta plataforma.

Es tractava de la segona edició de la campanya lingüística "A l'abril cada paraula val per mil" en què es van repartir a 48 comerços associats a Comerç Castellar diferents cartells amb frases fetes. Els establiments van col·locar-los a l'aparador o a l'interior dels seu local i van complementar-los amb una decoració amb motius de Sant Jordi.

La novetat d'aquest any era la introducció del concurs lingüístic mitjançant una gimcana, perquè calia observar les frases de les diferents botigues adherides a la iniciativa. Els participants havien d'omplir una butlleta i respondre correctament les tres preguntes que hi constaven i que estaven relacionades amb les frases fetes dels cartells. L'objectiu de la proposta era impulsar l'ús de la llengua catalana i el coneixement d'algunes de les seves frases fetes, per tal d'entendre'n el significat i poder utilitzar-les. Els aparadors dels comerços servien com a expositors, alhora que la proximitat de la Diada de Sant Jordi resultava una bona data per realitzar la campanya lingüística i oferir elements per ambientar els comerços.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes