25 anys fent bategar el català

CNL de Sabadell

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 10 de març de 2017

Inici dels cursos de català a Sant Quirze del Vallès

Inici dels cursos de català a Sant Quirze del Vallès

La setmana passada van començar els cursos de català a la nostra població. Aquest quadrimestre s'han iniciat dos tallers i cursos semipresencials de tots els nivells.

Taller de literatura

El dia 27 de febrer va començar el taller de literatura organitzat per l'Oficina de Català al Centre Cívic Can Feliu. Un total de 14 alumnes segueixen aquest curs, que tindrà una durada de 18 hores (de febrer a juny), i que permet conèixer diferents autors catalans dels segles XIX i XX i comentar alguns fragments de la seva obra.

Taller de gramàtica

D'altra banda, també es va iniciar el taller de gramàtica, amb 12 inscrits, per treballar alguns dels aspectes que generen més dubtes a l'hora d'escriure en català. Així s'hi treballaran els verbs, els pronoms febles, els adverbis...

Cursos semipresencials

El 22 de febrer també van començar els cursos semipresencials dels  nivells bàsic, elemental, intermedi i de suficiència, per tal d'estudiar català a l'hora que els vagi millor. Aquesta modalitat, que implica treballar a la plataforma virtual Parla.cat (www.parla.cat) i assistir a dues sessions presencials per treballar l'expressió oral, és seguida per 17 alumnes del nostre municipi.

Autors a les aules

Els cursos es clouran el 12 de juny amb la visita de l'escriptora Gisela Pou, que vindrà a comentar la seva darrera novel·la, La veu invisible. Aquest xerrada forma part del programa Autors a les aules que organitza la Institució de les Lletres Catalanes.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes