25 anys fent bategar el català

CNL de Sabadell

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 12 de desembre de 2016

Curs de català per als treballadors de Condis del CNL de Sabadell

Els treballadors dels supermercats que l'empresa CONDIS té a Sabadell, Santa Perpètua de Mogoda, Polinyà i Barberà del Vallès participen al programa Al vostre servei del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL)

Curs de català per als treballadors de Condis del CNL de Sabadell

El personal que la cadena de supermercats Condis té a les poblacions de Sabadell, Santa Perpètua de Mogoda, Polinyà i Barberà del Vallès va assistir l'any passat a unes sessions per atendre el públic en català impartides pel Centre de Normalització Lingüística de Sabadell a les seus de Sabadell i Santa Perpètua de Mogoda.

Arran d'aquelles sessions es va oferir al personal la possibilitat d'adequar els seus coneixements lingüístics al seu lloc de treball assistint a un curs d'atenció al públic de 20 h de durada.

Aquest curs, que s'imparteix en sessions de 2 hores al Casal Pere Quart de Sabadell, es va iniciar el passat dia 7 de novembre i va acabar el dimecres 14.

Aquesta actuació s'emmarca en el programa Al vostre servei que té com a objectiu millorar la disponibilitat lingüística de les persones que treballen en el sector serveis atenent el públic.

Aquest programa és fruit del conveni subscrit el 2014 pel CPNL, l'Associació Catalana de Supermercats i Distribuïdors (Cat-Dis) i la Confederació de Comerç de Catalunya per fomentar l'ús del català en l'atenció al públic. Condis és la primera empresa de Cat-Dis a tirar endavant aquesta formació.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes