25 anys fent bategar el català

CNL Roses

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 4 de juliol de 2017

Els concerts de ContraBaix a Sant Feliu de Llobregat oferiran descomptes a l’alumnat i al voluntariat

Es podrà escoltar música en viu a meitat de preu.

Els concerts de ContraBaix a Sant Feliu de Llobregat oferiran descomptes a l’alumnat i al voluntariat

Aquest mes de juny s'ha signat un acord de col·laboració amb l'Ateneu Santfeliuenc que permetrà als alumnes dels cursos de català i als participants del programa Voluntariat per la llengua assistir als concerts de ContraBaix a meitat de preu, ensenyant el carnet corresponent.

Es tracta d'un descompte que l'Ateneu Santfeliuenc ja oferia als usuaris del Carnet Jove i que ara s'estén als participants del Voluntariat per la llegua i a l'alumnat dels cursos de català del Consorci per a la Normalització Lingüística.

ContraBaix és un cicle de programació musical nascut a l'Ateneu Santfeliuenc fa 16 anys, que revitalitza l'escena musical del Baix Llobregat. S'hi programen concerts durant tot l'any, principalment de jazz, però també de soul, gòspel, funk, blues i altres propostes musicals. S'hi conviden artistes d'arreu, més i menys coneguts, i es promou la creació de música en directe, així com els espais en què els músics es relacionen directament amb el públic i creixen com a artistes.

El cicle ha rebut el guardó de Millor Iniciativa Comarcal a la IV edició dels Premis de Reconeixement Cultural el 2005 i ha estat reconegut per la junta directiva de l'Associació de Músics de Jazz i Música Moderna de Catalunya l'any 2006 per la seva tasca a favor de la música en directe.


CNL Roses
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes