25 anys fent bategar el català

CNL Roses

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 22 de juny de 2017

El SLC de Sant Feliu de Llobregat ha organitzat una sessió de jocs en català per als monitors de l’Esplai Diversitat Lúdica

El SLC de Sant Feliu de Llobregat ha organitzat una sessió de jocs en català per als monitors de l’Esplai Diversitat Lúdica

El curs passat, el SLC de Sant Feliu va organitzar una Sessió de recursos lingüístics en línia per als monitors i monitores de l'Esplai Diversitat Lúdica, entitat amb la qual col·laborem amb diverses activitats al barri de Can Calders i la Salut.

Al juny d'enguany, la proposta ha estat fer una sessió de jocs en català fruit de la inquietud d'alguns monitors per poder oferir als nens i nenes jocs tradicionals i populars i també jocs de taula en català.

Així doncs, la sessió ha començat presentant-los una selecció de jocs del fitxer Juguem-hi  (jocs de força, motrius, d'iniciació esportiva, de calma i de velocitat).

Tot seguit, hem vist i comentat Joc de Jocs, 100 jocs populars i tradicionals del CNL de ca n'Ametller en línia i en paper. Sobretot hem comentat i han trobat molt interessant l'apartat de Jocs diversos, alguns dels quals ja coneixien.

Hem continuat la sessió amb la presentació de jocs de taula, la campanya I tu, jugues en català i algunes aplicacions mòbils (app) per jugar en català amb el mòbil i la tauleta.

Finalment els hem mostrat jocs del Servei de Català i els hem posat a la seva disposició per si els necessiten (La Patum, Vocabulari en imatges, l'Olívia, Jocs de ciència...).


Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes