25 anys fent bategar el català

CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Preinscripció al curs de nivell superior (C2) de català

Curs 2018-2019

Escull una opció:

Deixa'ns les teves dades i ens posarem en contacte amb tu:

Per inscriure's al curs de nivell C2 cal presentar un certificat oficial de nivell de suficiència o bé acreditar un nivell de llengua adequat per mitjà d'una prova de col·locació que el CNL administra en el període de matriculació. Les persones que presentin el document d'equiparació per estudis del nivell de suficiència hauran de fer també la prova de col·locació a títol informatiu per a l'alumnat i per al CNL.

Els cursos només es faran si s’arriba a una xifra mínima d’inscrits. La preinscripció no garanteix tenir una plaça assegurada en el període de matriculació.

Informació sobre el tractament de dades personals: tal com estableix l'article 5 de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal LOPD, us informem que les dades personals que consten en aquest formulari s'incorporaran al fitxer del Consorci per a la Normalització Lingüística CPNL per a la gestió i informació d'usuaris. El CPNL no realitzarà cessions a tercers sense consentiment de la persona interessada, llevat dels casos disposats per la legislació corresponent. Per exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació o oposició al tractament de les dades personals, en els termes i condicions que preveu la LOPD, us heu d'adreçar per escrit al CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura, c. de l'Àliga de Reus, 1, 43205 Reus. En cas de denegació de l'exercici de drets, el titular de les dades pot acudir a sol·licitar la tutela de l'Agència Catalana de Protecció de Dades.

Abans de clicar el botó d'enviar, assegura't que hagis introduït les teves dades correctament.


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes