Continuen els tallers de modelatge lingüístic del Pla d'actuació per la llengua

Ús professional

Hi han participat els regidors de l’Ajuntament de Reus 

La directora dels Serveis Territorials de Cultura, Lurdes Malgrat, va presentar el taller a l'Ajuntament de Reus.

En el marc de les accions previstes dins el Pla d'actuació per la llengua al Camp de Tarragona i el Baix Penedès, ahir, dilluns 8 d'abril, es van dur a terme dos tallers de modelatge lingüístic adreçats a regidors de l'Ajuntament de Reus i inspectors dels Serveis Territorials d'Educació a Tarragona.

Una quarantena de persones, entre les dues sessions, van seguir aquesta formació, que té com a objectiu fomentar la presa de consciència entre aquells càrrecs o tècnics que, pel seu rol i funcions, esdevenen models lingüístics en els seus entorns de treball.

D'aquesta manera, Ferran Suay, de l'entitat Tallers per la Llengua, va oferir als assistents eines i consells per fomentar l'ús de la llengua en l'activitat diària dels seus equips. Així mateix, es va posar el focus en les actituds lingüístiques i les seves causes i conseqüències des d'un vessant psicològic.

Les properes setmanes tindran lloc més tallers de modelatge, assertivitat i sensibilització lingüística en diversos municipis del Camp de Tarragona, amb la voluntat de seguir incentivant l'ús de la llengua en tots els àmbits de la societat.

Vols compartir aquesta notícia?