Més de 40 alumnes participen en la visita guiada de l'EMVIC

Activitats complementàries

L’Escola de Música de Vic obre les portes als nostres alumnes perquè coneguin l’entitat i les activitats que s’hi fan

Més de quaranta alumnes dels cursos de català del SLC de Vic van participar en la visita guiada a les instal·lacions de l’Escola de Música de Vic, que es va fer dimarts 7 de maig a les sis de la tarda.

Alumnes de nivell bàsic 2 i 3 i elemental van participar en la visita a l’EMVIC que va guiar la secretària acadèmica, Marga Vinent. Després d’una explicació introductòria de l’entitat amb més de 180 anys d’història, va detallar les activitats musicals de tots els estils que s’hi duen a terme fent un recorregut per les instal·lacions.

Seguidament, els assistents van poder veure un assaig d’orquestra en el qual el director Albert Bardolet, cap d’estudis de l’entitat, els va fer una explicació bàsica dels instruments de corda fregada que componien el grup. Els alumnes van mostrar interès i van poder fer algunes preguntes tant al director com a alguns components de l’orquestra, que va interpretar una peça d’un proper concert que han de fer.

Finalment, els van donar un fullet informatiu de les properes activitats musicals obertes i gratuïtes que organitza l’EMVIC.

Vols compartir aquesta notícia?