25 anys fent bategar el català

Centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 68 notícies disponibles
Dimecres, 16 de maig de 2018

Alumnes dels cursos bàsic2 i bàsic 3 visiten el Mercat Municipal de Manlleu

Alumnes dels cursos bàsic2 i bàsic 3 visiten el Mercat Municipal de Manlleu Els comerços del Mercat Municipal estan adherits al programa i es va aprofitar la visita perquè els alumnes de bàsic 3, més tard, fessin les pràctiques lingüístiques.
Dilluns, 7 de maig de 2018

Participants del VxL i alumnes dels cursos de català d’Osona fan la Ruta Pompeu Fabra de Barcelona

Participants del VxL i alumnes dels cursos de català d’Osona fan la Ruta Pompeu Fabra de Barcelona Aquest 2018 se celebra el 150è aniversari del naixement del lingüista i el 100è aniversari de la publicació de la Gramàtica Catalana.
Dimecres, 2 de maig de 2018

Política Lingüística organitza un macrocicle de conferències sobre Pompeu Fabra

Política Lingüística organitza un macrocicle de conferències sobre Pompeu Fabra 60 conferències a càrrec de 12 conferenciants portaran la figura i l'obra del lingüísta a les principals localitats catalanes.
Dimecres, 25 d'abril de 2018

Exposició de la campanya A l'abril cada paraula val per mil al Casal Cívic de Torelló

Exposició de la campanya A l'abril cada paraula val per mil al Casal Cívic de Torelló Durant tot el mes d'abril el Casal Cívic de Torelló exposa la campanya A l'abril cada paraula val per mil de l'any passat sobre embarbussaments. L'exposició es troba a la biblioteca del casal i als passadissos i es pot visitar durant tot el mes d'abril.
Dimecres, 25 d'abril de 2018

La setmana de Sant Jordi l'Oficina de Català de Torelló porta a terme els Clubs de lectura

Durant la setmana de Sant Jordi l'Oficina de Català porta a terme els Clubs de lectura amb els diferents alumnes dels cursos de català.
Dilluns, 23 d'abril de 2018

Presentació del llibre de Sant Jordi "La sàvia natura"

Presentació del llibre de Sant Jordi  Amb motiu de la diada de Sant Jordi es va presentar a Manlleu,el 16 d'abril, a la Biblioteca Municipal, i a Vic, el 18 d'abril, al Temple Romà, el llibre La sàvia natura. La directora del CNL d'Osona, Dolors Solà, va presentar ambdós actes  i van comptar amb l'assistència d'Àlvar Solà, regidor de l'Ajuntament de Vic, i Àlex Garrido, alcalde de Manlleu.
Dimecres, 18 d'abril de 2018

Club de lectura amb els alumnes de nivell Elemental 3

Club de lectura amb els alumnes de nivell Elemental 3 L'Oficina de català de Torelló comença amb el primer club de lectura del segon quadrimestre  Ahir dimarts dia 17 d'abril va començar el cicle de clubs de lectura del segon quadrimestre de l'Oficina de Català de Torelló. Aquesta primera tertúlia es va portar a terme amb els alumnes de nivell Elemental de català i la lectura triada va ser Maic de Tina Vallès, una petita novel·la de temàtica juvenil. Durant la sessió, van comentar la lectura, treballar vocabulari i també van poder reflexionar a partir de la temàtica que s'explica a través del llibre. Per a alguns d'ells era el seu primer llibre en català i aquesta activitat els ha animat a continuar-ho fent.
Dijous, 22 de març de 2018

Dia Mundial de la Poesia 2018 a Vic

Dia Mundial de la Poesia 2018 a Vic Amb motiu del Dia Mundial de la Poesia, el 21 de març, l'alumnat del Servei Local de Català de Vic ha participat en diverses activitats, dins i fora de l'aula, per commemorar i celebrar aquest dia.
Dimecres, 14 de març de 2018

Nous cursos Parla.cat 100% en línia

Nous cursos Parla.cat 100% en línia Les dades d'aquesta nova oferta de cursos virtuals són les següents: Matrícula: del 26 de març a l'11 d'abril de 2018, ambdós inclosos. Inici curs: 16 d'abril de 2018 Fi de curs: 2 de juliol de 2018
Divendres, 2 de març de 2018

Aquest mes de febrer s'ha reiniciat el Projecte de foment de la lectura al SLC de Vic

Aquest mes de febrer s'ha reiniciat el Projecte de foment de la lectura al SLC de Vic El dia 20 de febrer van començar dos dels quatre tallers previstos de reforç de lectura, amb un total de 22 persones repartides entre els quatre grups. Aquests tallers estaran conduïts per una persona voluntària.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes