25 anys fent bategar el català

Centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 41 notícies disponibles
Dimarts, 25 d'abril de 2017

Clubs de lectura al Servei Local de català de Vic

Clubs de lectura  al Servei Local de català de Vic Al llarg d'aquest mes d'abril, el Servei Local de Català de Vic, amb la col·laboració de la biblioteca Joan Triadú, ha dut a terme diversos clubs de lectura, adreçats als alumnes dels diferents nivells dels cursos de català.
Dimarts, 25 d'abril de 2017

El casal cívic de Torelló exposa els cartells de la 4a edició de la campanya A l'abril cada paraula val per mil

El casal cívic de Torelló exposa els cartells de la 4a edició de la campanya A l'abril cada paraula val per mil Del 21 al 29 d'abril al casal cívic de Torelló exposa els trenta cartells corresponents a la 4a edició de la campanya A l'abril cada paraula val per mil.
Dilluns, 24 d'abril de 2017

L'Oficina de Català de Manlleu a Ràdio Manlleu el dia de Sant Jordi

L'Oficina de Català de Manlleu a Ràdio Manlleu el dia de Sant Jordi Ahir, amb motiu de la Diada de Sant Jordi, l'Oficina de Català de Manlleu va ser present en el programa especial que Ràdio Manlleu va fer en directe des de la plaça Fra Bernardí. 
Diumenge, 23 d'abril de 2017

Premi Ciutat de Manlleu per a Alícia Andreu, tècnica de l'OC de Manlleu

Premi Ciutat de Manlleu per a Alícia Andreu, tècnica de l'OC de Manlleu La tècnica de normalització lingüística de l'Oficina de Català de Manlleu Alícia Andreu és la guanyadora de la 23a edició del Premi Ciutat de Manlleu de narrativa que es va lliurar el  dia  de Sant Jordi. S'hi van presentar més de 30 obres d'arreu dels Països Catalans i, segons el jurat, aquest any  cal destacar la qualitat de les obres presentades. El jurat va valorar l'obra  guanyadora, Jason Porter, perquè aconsegueix enganxar el lector i per l'originalitat del llenguatge i l'estructura literària que ha utilitzat l'escriptora. L'obra guanyadora i les cinc finalistes es publicaran a Témenos Edicions.
Divendres, 21 d'abril de 2017

Els alumnes de l'oficina de català de Torelló expliquen llegendes

Els alumnes de l'oficina de català de Torelló expliquen llegendes
Divendres, 21 d'abril de 2017

Presentació del llibre "El sol i la lluna" al Temple Romà de Vic

Presentació del llibre Divendres 21 d'abril, a les 8 del vespre, es va presentar al Temple Romà de Vic el llibre El Sol i la Lluna. L'acte va comptar amb l'assistència d'Àlvar Solà, regidor de l'Ajuntament de Vic, i Àlex Garrido, alcalde de Manlleu i vicepresident del Consorci.
Dimecres, 19 d'abril de 2017

La Biblioteca Municipal de Manlleu penja els cartells de la campanya "A l'abril cada paraula val per mil"

La Biblioteca Municipal de Manlleu penja els cartells de la campanya La Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA ha penjat en un espai ben visible la trentena de cartells de la campanya "A l'abril cada paraula val per mil". Aquest any la campanya proposa  embarbussaments, o sigui, paraules o frases que fan de mal pronunciar i que solen proposar-se com a joc.
Dimarts, 18 d'abril de 2017

Visita de les parelles lingüístiques a l’associació Maresmon de Manlleu

Visita de les parelles lingüístiques a l’associació Maresmon de Manlleu Divendres, 7 d'abril participants del Projecte de foment de la lectura de Manlleu van visitar l'associació Maresmon. Maresmon és una associació manlleuenca sense afany de lucre que treballa des del voluntariat en favor d'una societat més justa i igualitària, afavorint la cohesió social entre persones.
Dijous, 6 d'abril de 2017

Club de lectura al curs de suficiència de Manlleu

Club de lectura al curs de suficiència de Manlleu Durant el mes de març es va dur a terme un club de lectura amb els alumnes del nivell de  suficiència  de Manlleu que van llegir l'obra de teatre de Mercè Rodoreda La senyora Florentina i el seu amor Homer. Es va comptar amb la col·laboració de la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA, que va proporcionar els llibres.
Dimarts, 4 d'abril de 2017

El Centre de Normalització Lingüística d'Osona presenta "A l'abril cada paraula val per mil" 2017

El Centre de Normalització Lingüística d'Osona presenta Aquest més d'abril es podran veure als establiments comercials de la comarca una col·lecció de 30 cartells que enguany exhibeixen embarbussaments i jocs de llengua. La primera edició es va dedicar a l'etimologia de mots; la segona, a les frases fetes, la tercera, a les paraules que tenen el seu origen en un nom de lloc o de persona, i la quarta a la literatura catalana. La campanya s'ha presentat el dia 4 d'abril al Centre de Normalització Lingüística d'Osona, amb la col·laboració de Joan Roure i Noemí Morral, que han recreat una conversa còmica amb tot tipus d'embarbussaments. Han intervingut a l'acte Maria Àngels Blasco, representant del Departament de Cultura de la Generalitat, i Dolors Solà, directora del CNL d'Osona.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes