25 anys fent bategar el català

Centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 63 notícies disponibles
Dimecres, 14 de març de 2018

Nous cursos Parla.cat 100% en línia

Nous cursos Parla.cat 100% en línia Les dades d'aquesta nova oferta de cursos virtuals són les següents: Matrícula: del 26 de març a l'11 d'abril de 2018, ambdós inclosos. Inici curs: 16 d'abril de 2018 Fi de curs: 2 de juliol de 2018
Divendres, 2 de març de 2018

Premi relat breu i poesia per a joves (de 16 a 30 anys) a Centelles

Premi relat breu i poesia per a joves (de 16 a 30 anys) a Centelles Premi relat breu i poesia per a joves. Centelles 2018 L'Oficina de Català de Centelles col·labora en aquest premi que organitza l'Ajuntament.
Divendres, 2 de març de 2018

Aquest mes de febrer s'ha reiniciat el Projecte de foment de la lectura al SLC de Vic

Aquest mes de febrer s'ha reiniciat el Projecte de foment de la lectura al SLC de Vic El dia 20 de febrer van començar dos dels quatre tallers previstos de reforç de lectura, amb un total de 22 persones repartides entre els quatre grups. Aquests tallers estaran conduïts per una persona voluntària.
Dimarts, 27 de febrer de 2018

AVÍS. Dimarts 27 de febrer: se suspenen les classes al SLC de Vic

AVÍS. Dimarts 27 de febrer: se suspenen les classes al SLC de Vic Arran de la nevada, al SLC de Vic se suspenen les classes de dimarts 27 de febrer.
Divendres, 23 de febrer de 2018

El 9 Ets i uts fa homenatge a Fabra, aquesta setmana

El 9 Ets i uts fa homenatge a Fabra, aquesta setmana La nova secció del 9 Ets i uts que el CNL d'Osona publica cada setmana a El 9 Nou, aquesta setmana fa homenatge a Pompeu Fabra, amb motiu del 150è aniversari del seu naixement.
Divendres, 16 de febrer de 2018

Curs de català a l'empresa Gepork

Curs de català a l'empresa Gepork Divendres 16 de febrer es va iniciar un curs de català a l'empresa Gepork de les Masies de Roda. Aquest curs s'impartirà cada divendres fins al 23 de març i tractarà sobre diversos aspectes gramaticals per ajudar els treballadors a millorar la qualitat de les comunicacions. En la primera sessió es va fer la presentació del recurs Optimot.
Divendres, 16 de febrer de 2018

El VxL a l'Escola d'Adults de Vic CFA Montseny

El VxL a l'Escola d'Adults de Vic CFA Montseny Dimecres, dia 15 les dinamitzadores del VxL d'Osona van anar a l'Escola d'Adults CFA Montseny de Vic a presentar el programa als alumnes. La presentació anava dirigida a possibles aprenents i va reunir unes quaranta persones. Els alumnes van mostrar molt d'interès i n'hi va haver uns quants que ja van omplir la fitxa d'inscripció. Es va acordar, també, que se signarà un acord de col·laboració entre l'Escola d'Adults i el programa Voluntariat per la llengua. Així mateix, es va acordar que d'aquí uns dies es farà una presentació per als possible voluntaris, que són alumnes de cursos superiors i més especialitzats.
Dimecres, 17 de gener de 2018

Club de lectura amb els alumnes de nivell Bàsic de català

Club de lectura amb els alumnes de nivell Bàsic de català Des de l'Oficina de Català de Torelló s'ha portat a terme un club de lectura amb els alumnes del nivell bàsic 2 de català. D'acord amb el nivell de l'alumnat, el llibre escollit ha sigut La meva família i altres animals. A partir de la lectura, els alumnes han pogut començar a posar en pràctica la seva comprensió a través d'un dels primers llibres de lectura en català. La lectura del llibre de català fàcil ha sigut valorada molt positivament pels alumnes els quals han pogut compartir l'aprenentatge, els coneixements i l'opinió de la lectura amb la resta de companys. Abans de la sessió, però, el personal de la biblioteca els ha donat la benvinguda i els ha fet una petita xerrada explicant el funcionament d'aquest equipament municipal.
Dilluns, 15 de gener de 2018

El VxL i l’associació Vic Comerç signen un acord de col·laboració

El VxL i l’associació Vic Comerç signen un acord de col·laboració El programa VxL i l'associació de comerciants Vic Comerç han signat un acord de col·laboració. 
Dimarts, 19 de desembre de 2017

Els alumnes de nivell Elemental llegeixen Pau Casals

Els alumnes de nivell Elemental llegeixen Pau Casals Des de l'Oficina de Català de Torelló s'ha portat a terme un club de lectura amb els alumnes del nivell elemental de català. D'acord amb el nivell de l'alumnat, el llibre escollit ha sigut La Vida de Pau Casals. A partir de la lectura els alumnes han pogut descobrir la vida d'un dels millors músics de violoncel del segle XX. La lectura del llibre de català fàcil ha sigut valorada molt positivament pels alumnes els quals han pogut compartir l'aprenentatge, els coneixements i l'opinió de la lectura amb la resta de companys.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes