25 anys fent bategar el català

Centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 48 notícies disponibles
Dijous, 15 de juny de 2017

Sortida de final de curs del CNL d'Osona a Borgonyà

Sortida de final de curs del CNL d'Osona a Borgonyà Dijous 15 de juny a la tarda els alumnes del CNL d'Osona van participar en la sortida guiada a la colònia tèxtil de Borgonyà. Un centenar d'alumnes de Vic, Manlleu i Torelló van anar amb tren fins a Borgonyà. Allà, tres guies van repartir el grup i van fer una visita guiada per l'antiga colònia escocesa.
Dimarts, 13 de juny de 2017

Cloenda del Projecte de foment de la lectura a Manlleu

Cloenda del Projecte de foment de la lectura a Manlleu Dijous, dia 8 de juny, a les 5 de la tarda, va tenir lloc l'acte de cloenda del Projecte de foment de la lectura d'aquest any. L'acte es va celebrar a la Biblioteca Municipal de Manlleu BBVA, que col·labora en el projecte.
Dijous, 8 de juny de 2017

Un grup de Bàsic 2 del SLC de Vic treballa l'entrevista de ràdio

Un grup de Bàsic 2 del SLC de Vic treballa l'entrevista de ràdio El passat 3 de maig, es va dur a terme una activitat conjunta entre els alumnes de 6è de l'Escola Dr.Salarich  i el grup de català de nivell Bàsic 2, que s'ha impartit en aquesta escola al llarg del curs 2016-2017.
Dimarts, 6 de juny de 2017

Més de 170 cursos de català oberts per vacances

Més de 170 cursos de català oberts per vacances Un 82 % dels cursos d'estiu són de català inicial i bàsic L'oferta es distribueix pels 22 centres de normalització lingüística de tot el territori
Divendres, 26 de maig de 2017

Club de lectura amb els alumnes del cursos bàsics

Club de lectura amb els alumnes del cursos bàsics Des de l'Oficina de Català de Torelló s'ha portat a terme un club de lectura amb els alumnes dels nivells bàsics. D'acord amb el nivell de l'alumnat, el llibre escollit ha sigut La Jenny. La lectura del llibre de català fàcil ha sigut valorada molt positivament pels alumnes els quals han pogut compartir l'aprenentatge, els coneixements i l'opinió de la lectura amb la resta de companys.
Divendres, 26 de maig de 2017

Visita guiada al Mercat Municipal de Manlleu dels participants del Projecte de foment de la lectura

Visita guiada al Mercat Municipal de Manlleu dels participants del Projecte de foment de la lectura Dijous, dia 25, a les 11 del matí, voluntàries i aprenentes del Projecte de foment de la lectura van visitar el Mercat Municipal de Manlleu.
Dimarts, 9 de maig de 2017

Club de lectura del curs intermedi a Torelló

Club de lectura del curs intermedi a Torelló Des de l'Oficina de Català de Torelló s'ha portat a terme un club de lectura amb els alumnes del nivell intermedi. Per tal de commemorar l'any Bertrana, el llibre escollit ha sigut Josafat. La lectura de la novel·la Josafat ha sigut valorada molt positivament pels alumnes els quals han pogut compartir l'aprenentatge, els coneixements i l'opinió de la lectura amb la resta de companys.
Dimarts, 25 d'abril de 2017

Clubs de lectura al Servei Local de Català de Vic

Clubs de lectura  al Servei Local de Català de Vic Al llarg d'aquest mes d'abril, el Servei Local de Català de Vic, amb la col·laboració de la biblioteca Joan Triadú, ha dut a terme diversos clubs de lectura, adreçats als alumnes dels diferents nivells dels cursos de català.
Dimarts, 25 d'abril de 2017

El casal cívic de Torelló exposa els cartells de la 4a edició de la campanya A l'abril cada paraula val per mil

El casal cívic de Torelló exposa els cartells de la 4a edició de la campanya A l'abril cada paraula val per mil Del 21 al 29 d'abril al casal cívic de Torelló exposa els trenta cartells corresponents a la 4a edició de la campanya A l'abril cada paraula val per mil.
Dilluns, 24 d'abril de 2017

L'Oficina de Català de Manlleu a Ràdio Manlleu el dia de Sant Jordi

L'Oficina de Català de Manlleu a Ràdio Manlleu el dia de Sant Jordi Ahir, amb motiu de la Diada de Sant Jordi, l'Oficina de Català de Manlleu va ser present en el programa especial que Ràdio Manlleu va fer en directe des de la plaça Fra Bernardí. 

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes