25 anys fent bategar el català

CNL Montserrat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 429 notícies disponibles
Divendres, 23 de febrer de 2018

Entrega de certificats del curs d’alfabetització i de català bàsic a Avinyó

Els alumnes de català, iniciat al gener a Avinyo, finalitzen el curs amb un acte de rebuda dels certificats acreditatius. 
Dimecres, 21 de febrer de 2018

Presentació d'un grup de conversa del Voluntariat per la Llengua a Puigcerdà

Presentació d'un grup de conversa del Voluntariat per la Llengua a Puigcerdà Primera trobada del grup de conversa a Puigcerdà
Dimarts, 20 de febrer de 2018

La música, un bon estímul per aprendre llengua

La música, un bon estímul per aprendre llengua El Consorci per a la Normalització Lingüística treballa en xarxa per garantir la comunicació en català en tots els sectors de la societat. L'experiència del cant coral en l'aprenentatge de la llengua es consolida com una aposta d'inclusió social i arrelament
Dilluns, 19 de febrer de 2018

El Tastet arriba al programa número 100!

El Tastet arriba al programa número 100! El programa El Tastet, sota la batuta del tècnic del Servei Comarcal de Català de l'Anoia, Pep Elias, i la periodista Mireia Rubio, ha celebrat avui el programa 100. 
Dilluns, 19 de febrer de 2018

Presentació del tercer grup de conversa a Gironella

Presentació del tercer grup de conversa a Gironella Consolidació del programa del Voluntariat per la Llengua a Gironella
Dijous, 8 de febrer de 2018

Cloenda del VxL a Manresa

Cloenda del VxL a Manresa Valoració positiva de les parelles lingüístiques
Dimarts, 6 de febrer de 2018

Capellades engega el programa de les parelles lingüístiques

Capellades engega el programa de les parelles lingüístiques Divendres passat, set parelles lingüístiques noves es van conèixer a Capellades. L'acte es va fer a la Biblioteca El Safareig i va comptar amb la col·laboració de l'Ajuntament de Capellades. Un voluntari catalanoparlant i un aprenent que vol millorar el seu català parlat es trobaran un cop a la setmana durant deu setmanes per conversar en català. Els aprenents provenen de diferents països, com ara del Marroc, de Mèxic, de Cuba, de l'Uruguai i també d'altres regions de l'Estat espanyol.
Dilluns, 5 de febrer de 2018

Cor obert al Canta Gran del Kursaal a Manresa

Cor obert al Canta Gran del Kursaal a Manresa La coral Cor obert, formada per alumnes i participants del Voluntariat per la llengua del Servei Local de Català de Manresa, va actuar diumenge, 4 de febrer, a l'espectacle De Berlín al Paral·lel. 
Dilluns, 5 de febrer de 2018

Fil per randa, nou butlletí digital del CNL Montserrat

Fil per randa, nou butlletí digital del CNL Montserrat Aquest mes de gener passat el CNL Montserrat ha estrenat un nou espai informatiu digital: el Fil per randa. 
Dissabte, 3 de febrer de 2018

Cloenda del Voluntariat per la llengua a Igualada

Cloenda del Voluntariat per la llengua a Igualada Dijous passat, vam celebrar la cloenda del Voluntariat per la llengua (edició tardor) a Igualada. La sessió va servir per fer una valoració molt interessant sobre el programa de les parelles lingüístiques. També vam compartir un berenar boníssim! Moltes gràcies als voluntaris i aprenents per la vostra assistència i participació!

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes