25 anys fent bategar el català

CNL Montserrat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Dimarts, 9 de febrer de 2010 a les 19:00

Exposicions

Exposició 20 anys junts pel català i presentació del curs de català en línia Parla.cat

Biblioteca Central d'Igualada (plaça de Cal Font, s/n)
Igualada

La Biblioteca Central d'Igualada acollirà del 4 al 27 de febrer l'exposició commemorativa del vintè aniversari de la fundació del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL). El dia 9 de febrer, el secretari de Política Lingüística i president del Consorci per a la Normalització LIngüística, Bernat Joan, inaugurarà l'exposició, i a continuació, Antònia Serena, directora del Parla.cat al CPNL, presentarà el curs de català en línia Parla.cat.

La mostra consta de sis muntatges que fan referència als inicis del CPNL, als cursos de català per a adults, a la societat i l'oci, al programa Voluntariat per la llengua, al treball compartit entre les administracions i al futur del CPNL.

El Parla.cat és un entorn d'aprenenetatge de català en línia que té per objectiu posar a disposició de tothom, independentment de l'origen, residència o nivell de coneixement de català, materials didàctics (escrits, sonors, audiovisuals, etc.) per aprendre la llengua o millorar les habilitats comunicatives.

El CPNL, creat l'any 1989 com a òrgan territorial d'aplicació a Catalunya de la política lingüística del govern, està format actualment per la Generalitat de Catalunya, més de 90 ajuntaments, 37 consells comarcals i la Diputació de Girona. El Consorci desenvolupa estratègies i accions per garantir l'extensió territorial del coneixement i l'ús de la llengua catalana.

Exposició 20 anys junts pel català i presentació del curs de català en línia Parla.cat

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes