El CNL del Maresme, present en l’acte de celebració dels 20 anys del VxL

Voluntariat per la llengua, CPNL

En 20 anys, el programa ha creat més de 175.000 parelles lingüístiques

El Voluntariat per la llengua (VxL) va celebrar els 20 anys en un acte que va reunir més de 800 persones, majoritàriament participants de parelles lingüístiques de tot Catalunya, així com col·laboradors del programa.

Voluntaris, aprenents, col·laboradors i dinamitzadors del CNL del Maresme van poder visitar al vestíbul del TNC l'exposició "Quan parles fas màgia", del Voluntariat per la Llengua, i gaudir, una vegada més, dels jocs de màgia en directe del mag Eduard Juanola, a qui ja van poder veure en l'acte de final de curs 2022-2023. A més, al vestíbul de la sala també s'hi havia instal·lat un fotoreclam on els participants del Maresme es van poder fotografiar amb la Queta, la imatge de la nova campanya "Provem-ho en català. Molt per parlar, molt per viure".

Després del parlament institucional, que va anar a càrrec de la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, els assistents a la celebració van gaudir de la representació de l'obra La plaça del Diamant, de Mercè Rodoreda i dirigida per Carlota Subirós. A l'acte també hi van assistir el secretari de Política Lingüística, F. Xavier Vila; el delegat del Govern a Barcelona, Joan Borràs; la secretària d'Atenció Sanitària i Participació, Carme Bertral i la gerenta del CPNL, Gemma Vázquez.

Vols compartir aquesta notícia?