25 anys fent bategar el català

CNL del Maresme

← Inici del CPNL

Altres centres


cursos_catala

Nou període d'inscripcions. Curs 2017-18

El Centre de Normalització Lingüística del Maresme obre cursos arreu de la comarca, des del nivell inicial (A1) fins al nivell superior (C2).

El proper període d'inscripcions serà al mes de setembre de 2018. A partir del mes de juliol podreu consultar l'oferta per al curs 2018-19 al següent enllaç cursos presencials   

Els alumnes que s'inscriuen per primera vegada a un curs han d'acreditar el nivell de coneixements de català mitjançant el certificat corresponent o bé fer una prova de col·locació. El CNL del Maresme farà proves de col·locació el proper mes de juliol i al setembre  a la plaça dels Bous, 3-5 de Mataró.

     

La durada dels cursos presencials és de 45 hores trimestrals per als nivells inicial, bàsic, elemental, intermedi i suficiència i de 100 hores per al nivell Superior (C2).

Cal fer una prova de col·locació o portar un document oficial que acrediti el nivell de català assolit. En el cas de determinats certificats, s'aconsellarà fer igualment la prova per garantir el curs més adequat. Sol·licitud per fer la prova →



Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes