25 anys fent bategar el català

CNL del Maresme

← Inici del CPNL

Altres centres


cursos_catala

Nou període d'inscripcions. Curs 2017-18

El Centre de Normalització Lingüística del Maresme obre cursos arreu de la comarca, des del nivell inicial (A1) fins al nivell de suficiència (C1).

El període d'inscripció serà del 18 al 22 de desembre de 2017. Podeu consultar l'oferta del CNL del Maresme al següent enllaç cursos presencials   

Els alumnes que s'inscriuen per primera vegada a un curs han d'acreditar el nivell de coneixements de català mitjançant el certificat corresponent o bé fer una prova de col·locació. El CNL del Maresme farà proves de col·locació el dia 15 de desembre a les 10 h; plaça dels Bous, 3-5 de Mataró.

     

La durada dels cursos presencials és de 45 hores trimestrals per als nivells inicial, bàsic, elemental, intermedi i suficiència i de 100 hores per al nivell Superior (C2).

Cal fer una prova de col·locació o portar un document oficial que acrediti el nivell de català assolit. En el cas de determinats certificats, s'aconsellarà fer igualment la prova per garantir el curs més adequat. Sol·licitud per fer la prova →Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes