25 anys fent bategar el català

CNL de Lleida

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 21 d'abril de 2017

VI Recital de poesia al Pont de Suert

Per commemorar la Diada de Sant Jordi

VI Recital de poesia al Pont de Suert

Com ja ve sent habitual els darrers anys, el Servei de Català de l'Alta Ribagorça també va participar al recital de poesia que es va celebrar el 19 d'abril a la Confraria Nova. Fou un espai de trobada poètica on grans i petits van sortir a recitar o a cantar els seus versos preferits: des de "L'emigrant", de Jacint Verdaguer, fins a "Amics", de Joana Raspall, passant pels "Senyors de la guerra", de Bob Dylan, o la cançó "Les falles cremaran", del Grup d'Acordions. 

Enguany, davant d'un centenar de persones, les alumnes del curs bàsic 2 van llegir els poemes que elles mateixes havien escrit al taller de creació poètica que es va organitzar el 16 de març per commemorar el Dia Mundial de la Poesia. Primer es va sentir "Rústica padrina", de Maria Antònia Salvà, i tot seguit les alumnes van llegir les seves creacions.

L'acte, coordinat per l'Ajuntament del Pont de Suert, va comptar amb la col·laboració i la participació del Consell Comarcal, l'Aula de Formació d'Adults, la Biblioteca, l'Escola Ribagorçana, el Centre de Recursos Pedagògics, l'Escola de Música, l'Institut del Pont de Suert i el Servei de Català. Com cada any, vam poder gaudir d'un repertori variat de música i poesia!


Meritxell Mir

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes