25 anys fent bategar el català

CNL de Lleida

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 6 de març de 2017

Mes de la Poesia a Solsona

El dia 4 de març va tenir lloc a la Biblioteca Carles Morató de Solsona l'acte de presentació del Mes de la Poesia amb la participació de la mestra i escriptora Lola Casas. Un cop fets els parlaments, els assistents van fer un tast dels poemes fent un recorregut per diversos carrers de Solsona i escoltant-ne la recitació d'alguns per part d'alumnes d'escoles solsonines. 

Mes de la Poesia a Solsona

Llegint un poema de Lola Casas (Solsona)

Aquest acte forma part de l'acció "Poesia als comerços" promogut també per l'Agència de Desenvolupament Local de Solsona i Cardona. Es complementa amb un concurs de rimes obert fins al dia 18 de març a l'alumnat de cicle mitjà de les escoles de la comarca i a tothom qui vulgui participar-hi; la cloenda es durà a terme el dia 21 de març amb la celebració del Dia Mundial de la Poesia.

Fomentar el gust per la lectura comptant amb la complicitat de diferents espais i teixits organitzatius és l'objectiu que mou aquesta activitat, i en la qual també s'ha sumat el Servei Comarcal de Català. Passejant per Solsona, es pot gaudir de la sensibilitat poètica de Lola Casas, adaptada a elements quotidians de les botigues que n'exposen poemes, i de les il·lustracions que ha fet el solsoní Vítor Pallarès per a cada cartell.


Servei Comarcal de Català del Solsonès

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes