25 anys fent bategar el català

CNL de Lleida

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 201 notícies disponibles
Dijous, 21 de juny de 2018

Alumnes de l’Aula de Llengua fan les pràctiques lingüístiques en els comerços targarins

Alumnes de l’Aula de Llengua fan les pràctiques lingüístiques en els comerços targarins Amb les pràctiques lingüístiques els alumnes dels cursos de l'Aula de Llengua de Tàrrega no només han  posat a prova els coneixements apresos a l'aula  sinó que han rebut l'encoratjament  dels comerciants que han estat còmplices en aquesta experiència.
Dilluns, 18 de juny de 2018

Més de 30 establiments col·laboradors a la ciutat de Lleida

Més de 30 establiments col·laboradors a la ciutat de Lleida Aquest establiments, que formen part del programa Voluntariat per la llengua, també acolliran pràctiques lingüístiques.
Divendres, 15 de juny de 2018

Cloenda del club de lectura de Mollerussa a l'estany d'Ivars i Vila-sana

Cloenda del club de lectura de  Mollerussa a l'estany d'Ivars i Vila-sana Hem clausurat l'activitat de club de lectura d'aquest període escolar amb una sortida guiad a l'estany d'Ivars i Vila-sana i la masia de Cal Sinén, que és centre d'interpretació i punt d'informació. Ha sigut una sortida molt enrequidora, de coneixement de l'entorn proper.
Dimecres, 13 de juny de 2018

Tàrrega estrena xarxa d’establiments col·laboradors amb el Voluntariat per la Llengua

Tàrrega estrena xarxa d’establiments col·laboradors amb el Voluntariat per la Llengua Aquest mes de juny el Servei Comarcal de Català, l'Aula de Llengua i Foment Tàrrega  han fet possible l'adhesió de 30 establiments targarins a la campanya  'Establiments col·laboradors' que impulsa el Consorci per a la Normalització Lingüística. L'objectiu és fomentar que el català sigui la llengua inicial d'atenció al públic en els establiments, sobretot en els comercials i del sector de l'hostaleria i la restauració.
Dijous, 7 de juny de 2018

Èxit de públic a la cloenda del curs del CNL de Lleida

Èxit de públic a la cloenda del curs del CNL de Lleida Més de 120 persones van assistir a l'estrena de l'obra "Les tres cares d'Eva", interpretada pels Amateurs del CNL
Dilluns, 4 de juny de 2018

Conferència Fabra a Mollerussa

Conferència Fabra a Mollerussa La Biblioteca Comarcal Jaume Vila, de Mollerussa, va acollir la conferència "Dades i curiositats a l'entorn del seny ordenador de la llengua catalana", a càrrec de Mònica Montserrat, una acte més dels programats per a aquest Any Fabra.
Dimarts, 29 de maig de 2018

Finalitzen les tertúlies del VxL a les escoles de Lleida

Finalitzen les tertúlies del VxL a les escoles de Lleida S'han fet set tertúlies en set escoles diferents
Dilluns, 28 de maig de 2018

Cloenda del curs Intermedi 3 de Mollerussa al Parc de les Olors de Linyola

Cloenda del curs Intermedi 3 de Mollerussa al Parc de les Olors de Linyola Hem acabat el curs, i per celebrar-ho hem fet una visita guiada al Parc de les Olors de Linyola. L'experiència ha estat realment positiva i molt recomanable.
Dijous, 24 de maig de 2018

Presentació del llibre Felip Solé i Olivé, pedagogia i tenacitat al servei d'un país, de Josep Varela

Presentació del llibre Felip Solé i Olivé, pedagogia i tenacitat al servei d'un país, de Josep Varela Felip Solé i Olivé és la darrera biografia que publica Josep Varela centrada en el món educatiu d'abans de la Guerra Civil
Dimecres, 23 de maig de 2018

Inauguració a Mollerussa de l'exposició "Pompeu Fabra. Una llengua completa"

Inauguració a Mollerussa de l'exposició EL 22 de maig, a les 7 del vespre, va tenir lloc a la Biblioteca Comarcal Jaume Vila, de Mollerussa, la inauguració de l'exposició  "Pompeu Fabra. Una llengua completa".

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes