25 anys fent bategar el català

CNL de Lleida

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 174 notícies disponibles
Divendres, 24 de febrer de 2017

Dia de la Llengua Materna amb els alumnes de nivell Inicial de Mollerussa

Dia de la Llengua Materna amb els alumnes de nivell Inicial de Mollerussa Els alumnes de nivell Inicial de Mollerussa celebren el Dia Mundial de la Llengua Materna.
Dijous, 23 de febrer de 2017

Cloenda del curs de nivell Bàsic 3 del programa Aprèn.cat

Cloenda del curs de nivell Bàsic 3 del programa Aprèn.cat Acaba el curs de nivell Bàsic 3 del programa Aprèn.cat (CPNL - SOC)
Dimecres, 22 de febrer de 2017

Dia de la Llengua Materna amb els alumnes de nivell Intermedi de Mollerussa

Dia de la Llengua Materna amb els alumnes de nivell Intermedi de Mollerussa Els alumnes de nivell Intermedi de Mollerussa celebren el Dia Mundial de la Llengua Materna.
Dimecres, 22 de febrer de 2017

Finalitza el curs de català de Balaguer per a persones aturades

Finalitza el curs de català de Balaguer per a persones aturades El curs de nivell bàsic 2  es desenvolupa dins del marc del programa Aprèn.cat, està organitzat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC) juntament amb el Consorci per a la Normalització Lingüística i finançat per la Conferència Sectorial.
Dimarts, 21 de febrer de 2017

Alumnes de l’Aula de Llengua expliquen contes a la Biblioteca Comarcal de Tàrrega

Alumnes de l’Aula de Llengua expliquen contes a la Biblioteca Comarcal de Tàrrega Amb motiu del Dia Internacional de les Llengües Maternes, alumnes dels cursos bàsics de català van explicar contes en diferents llengües a un nombrós públic de totes les edats.
Dimarts, 21 de febrer de 2017

Cloenda del curs de nivell B2 a Alcarràs

Cloenda del curs de nivell B2 a Alcarràs Els alumnes del nivell Bàsic 2 van poder gaudir d'una visita al patrimoni d'Alcarràs, a càrrec de Rosa Herguido Fo, tècnica d'Ensenyament i Patrimoni de l'Ajuntament d'Alcarràs, el passat 16 de febrer. Els punts que es van veure i comentar van ser: cal Calistro, la cisterna de davant del Castell, l'església i les sales del Castell, el sindicat agrícola, Casa Hereu i el Fossar.   Va ser una experiència molt interessant, perquè ens va permetre conèixer, una mica més, la història i els elements arquitectònics d'Alcarràs. 
Dimarts, 21 de febrer de 2017

Històries Vives del Segrià

Històries Vives del Segrià El passat dijous 16 de febrer va tenir lloc la reunió del jurat d'aquest premi de relats, amb la participació de la tècnica de Normalització Lingüística del Consell Comarcal del Segrià. L'objectiu d'aquest premi és fomentar la llengua catalana i promocionar la comarca del Segrià a través de la narrativa. S'hi van presentar un total de 13 obres, de les quals es van seleccionar una obra guanyadora i un accèssit.
Dimarts, 21 de febrer de 2017

Nou curs de nivell inicial a Aitona

Nou curs de nivell inicial a Aitona El Servei Comarcal de Català del Segrià, amb la col·laboració de l'Ajuntament d'Aitona, ha engegat aquest mes de febrer un curs de català inicial, de 45 hores, que es duu a terme cada dilluns i dimecres, de 10 a 12 h, a la Biblioteca de la població. El 95% de les persones procedeixen del Marroc, excepte una, que és d'Ucraïna.
Dimarts, 21 de febrer de 2017

Tret de sortida al programa Voluntariat per la Llengua, a la Granja d'Escarp

Tret de sortida al programa Voluntariat per la Llengua, a la Granja d'Escarp Aquest mes de febrer s'ha dut a terme la presentació del programa Voluntariat per la Llengua a la Granja d'Escarp, amb la formació de 7 parelles lingüístiques. Aquesta iniciativa respon a la demanda de les alumnes del curs de català inicial, que va tenir lloc  el trimestre passat,  per continuar trobant espais d'ús del català i  ampliar i perfeccionar els coneixements adquirits. L'anterior edició d'aquest programa a la Granja es va fer l'any 2007, amb la participació  de 4 parelles.
Dijous, 16 de febrer de 2017

Carme Junyent apadrina les parelles lingüístiques de Tàrrega

Carme Junyent apadrina les parelles lingüístiques de Tàrrega Una vintena d'aprenents, de dotze nacionalitats diferents, i la majoria alumnes de l'Aula de Llengua de Tàrrega, van conèixer ahir al vespre la parella lingüística que els  acompanyarà durant les properes setmanes. Carme Junyent va destacar la importància d'aquestes trobades perquè, tal com va dir, usar una llengua i transmetre-la són les claus per evitar-ne la desaparició. 

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes