25 anys fent bategar el català

CNL de Lleida

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 190 notícies disponibles
Dijous, 14 de desembre de 2017

Hem comentat el llibre 'El sopar' al club de lectura de Mollerussa

Hem comentat el llibre 'El sopar' al club de lectura de Mollerussa Els alumnes de nivell Intermedi van escollir com a primera lectura del curs d'enguany el llibre El sopar, de Herman Koch. Aquest és un thriller provocador, una tragicomèdia familiar políticament incorrecta, inspirada en el crim del caixer automàtic de Barcelona.  
Divendres, 1 de desembre de 2017

Finalitza el curs de català i de coneixement de l'entorn de Balaguer

Finalitza el curs de català i de coneixement de l'entorn de Balaguer Des del mes de setembre fins a finals de novembre ha tingut lloc un curs de català i un altre de coneixement de l'entron en el marc del Programa de Reintegració al Treball.
Dimarts, 28 de novembre de 2017

Coneixem el Pallars Jussà

Coneixem el Pallars Jussà Visites a serveis i equipaments públics de la comarca
Dilluns, 27 de novembre de 2017

Els alumnes d'Intermedi de Mollerussa visiten un museu particular d'estris i eines antics

Els alumnes d'Intermedi de Mollerussa visiten un museu particular d'estris i eines antics Els alumnes de nivell Intermedi van visitar Cal Quintí, casa pairal de Mollerussa els amos de la qual s'han dedicat a recopilar eines i estris antics. Els alumnes van trobar molt interessant la visita i van agrair-la efusivament als propietaris de la casa, per les seves explicacions i il·lusió en les explicacions. Una sortida molt agradable, en bona companyia!
Dilluns, 27 de novembre de 2017

Lliurament de premis de la 27a edició del Premi de narrativa infantil i juvenil Anton Navarro

El diumenge 26 de novembre tingué lloc a Sort l'acte de lliurament de premis del Premi de narrativa infantil i juvenil Anton Navarro, en el qual presenten obres els alumnes inscrits en els centres docents del Pallars Jussà, el Pallars Sobirà i l'Alta Ribagorça, repartits en sis categories. Aquest certamen l'organitzen els consells comarcals de l'Alta Ribagorça, el Pallars Jussà i el Pallars Sobirà; i  els serveis de català respectius, adscrits al Consorci per a la Normalització Lingüística (Centre de Normalització Lingüística de Lleida).
Dimecres, 22 de novembre de 2017

Coneixement de l'entorn per Balaguer

Coneixement de l'entorn per Balaguer Els alumnes del curs de Coneixement de l'entorn fan una sortida cultural pel centre històric de Balaguer.
Dilluns, 20 de novembre de 2017

Ramon Llull, a l'Aula Universitària de Tremp

Ramon Llull, a l'Aula Universitària de Tremp L'Aula Universitària de la Gent Gran de Tremp va acollir una conferència sobre Ramon Llull, a càrrec de la responsable del Servei de Català del Pallars Jussà, Sílvia Romero. 
Dimarts, 14 de novembre de 2017

Comença el curs Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic al Pallars Jussà

Comença el curs Coneixement de la societat catalana i el seu marc jurídic al Pallars Jussà Aquest curs forma part de la formació de primera acollida
Dimarts, 14 de novembre de 2017

Formació de parelles lingüístiques en dues AMPA de Mollerussa

Formació de parelles lingüístiques en dues AMPA de Mollerussa El treball en xarxa amb la FAPAC i la figura de TIS (tècnica d'integració social) n'ha propiciat la formació.
Divendres, 10 de novembre de 2017

Francesc Pascual visita els alumnes de nivell Bàsic de Mollerussa

Francesc Pascual visita els alumnes de nivell Bàsic de Mollerussa Francesc Pascual, escriptor i pintor de Castellnou de Seana, ha visitat avui les alumnes del curs de català de Mollerussa. Els ha parlat, en un llenguatge molt planer, de la trama de la seva nova novel·la, El silenci de l'aigua, ambientada totalment a la comarca i basada en una sèrie de fets reals. Les alumnes li han fet preguntes relacionades amb la seva feina i amb l'obra en concret, que ell ha respost molt amablement.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes