25 anys fent bategar el català

CNL L'Heura

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntaris per la llengua - L'Heura

Notícies

Llistant 1 de 10 de 202 notícies disponibles
Divendres, 23 de març de 2018

Papereria Vallès s'uneix a la xarxa d'establiments col·laboradors del VxL

Papereria Vallès s'uneix a la xarxa d'establiments col·laboradors del VxL La papereria Vallès entra  a formar part de la llista d'establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua.
Divendres, 23 de març de 2018

I de què parlem?

I de què parlem? Materials per a les converses amb la parella lingüística
Divendres, 9 de febrer de 2018

Entrevistes a la Llibreria Carrer Major

Entrevistes a la Llibreria Carrer Major Mari Àngels Gabaldón, Dora Julián i Pedro Serrano treballen a la Llibreria Carrer Major, establiment col·laborador del Voluntariat per la llengua pràcticament des que es va posar en marxa a Santa Coloma de Gramenet.
Dilluns, 8 de gener de 2018

'Juga en català' a la Fira de Nadal

'Juga en català' a la Fira de Nadal Aquestes festes el CNL L'Heura ha organitzat l'activitat "Juga en català" dins del programa de la Fira de Nadal de l'Agrupació de Comerç i Industria de Santa Coloma de Gramenet.
Divendres, 22 de desembre de 2017

Celebrem el Nadal

Celebrem el Nadal Enguany els alumnes de diferents classes s'han ajuntat per celebrar junts el Nadal. Hem cantat cançons, hem fet karaokes i hem intercanviat plats típics de diferents països.
Divendres, 22 de desembre de 2017

Visita a la Casa dels Entremesos i a la Fira de Santa Llúcia

Visita a la Casa dels Entremesos i a la Fira de Santa Llúcia Divendres 1 de desembre vam fer una doble visita: primer a la Casa dels Entremesos per acostar-nos als gegants i les altres figures que hi tenen; després, a les parades de la Fira de Santa Llúcia.
Divendres, 22 de desembre de 2017

Entrevista a la Joieria Magallon, establiment col·laborador del VxL

Entrevista a la Joieria Magallon, establiment col·laborador del VxL Al carrer Josep Anselm Clavé 17 no només hi trobem la Joieria Magallon, establiment col·laborador del Voluntariat per la llengua, darrere del seu taulell hi ha en Francesc que des de fa anys rep els alumnes dels cursos del CNL L'Heura
Divendres, 22 de desembre de 2017

Gimcana dels alumnes xinesos als establiments col·laboradors

Gimcana dels alumnes xinesos als establiments col·laboradors El CNL L'Heura ha organitzat per segon cop una gimcana, com a pràctica lingüística, per als alumnes xinesos del curs Inicial als establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua
Dimarts, 5 de desembre de 2017

Més de 3.000 parelles en els últims deu anys!

Més de 3.000 parelles en els últims deu anys! En aquests últims deu anys a Santa Coloma hem superat la xifra de les 3.000 parelles, en concret ara en portem 3.111.
Dimarts, 14 de novembre de 2017

Fem-ho fàcil, una manera d'entendre el VxL

Fem-ho fàcil, una manera d'entendre el VxL Alejandro Flores és tot afabilitat i sempre porta un llibre a la mà. Ja fa dos anys que fa de voluntari però en fa més que participa al programa

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes