25 anys fent bategar el català

CNL L'Heura

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntaris per la llengua - L'Heura

Notícies

Llistant 1 de 10 de 210 notícies disponibles
Dimarts, 12 de juny de 2018

Tres premiats a la 7a edició d’Els sabors del món

Tres premiats a la 7a edició d’Els sabors del món Gemma Sol, Lorena Pérez i Mohamed Hasan Adnan han estat els guanyadors del sorteig que el CNL L'Heura va fer entre tots els participants a l'activitat "Descobreix les espècies a través dels sentits".
Dimarts, 29 de maig de 2018

Condiments i espècies a la 7a edició Els sabors del món

Condiments i espècies a la 7a edició Els sabors del món Diumenge 27 de maig el CNL L'Heura va conduir l'activitat central d'Els sabors del món, durant la 7a edició de la mostra, enguany dedicada als condiments i les espècies. 
Dimarts, 29 de maig de 2018

Mercedes Molina Pardo, guanyadora del premi L’Heura Digital número 100

Mercedes Molina Pardo, guanyadora del premi L’Heura Digital número 100 El passat mes d'abril vam celebrar la publicació del butlletí L'Heura Digital número 100 amb un butlletí molt especial i un concurs.
Dimecres, 16 de maig de 2018

Les llengües a Santa Coloma de Gramenet. Una perspectiva evolutiva (1975-2011)

Les llengües a Santa Coloma de Gramenet. Una perspectiva evolutiva (1975-2011) Dos experts en sociolingüística i filologia catalana, molt vinculats a Santa Coloma de Gramenet  i al CNL L'Heura, Albert Fabà i Carles de Rosselló, van protagonitzar la taula rodona dintre del cicle Dimarts d'estudi organitzat pel Comitè Assessor d'Estudis (CAE) de Santa Coloma, ciutat universitària.
Dimecres, 16 de maig de 2018

Hem trobat el tresor de les mil històries!

Hem trobat el tresor de les mil històries! Divendres 11 de maig, més d'un centenar de nens, nenes i adolescents acompanyats d'un adult van participar en l'activitat que el CNL L'Heura i el Rellotge XXI havien dissenyat per a la Diada de la Primavera.
Dilluns, 28 de maig de 2018

Actrius al teatre

Actrius al teatre El passat 20 d'abril vam anar a veure l'obra Actrius, de Josep M. Benet i Jornet al teatre La Colmena.
Dimecres, 25 d'abril de 2018

Us presentem les guanyadores del concurs de Sant Jordi

Us presentem les guanyadores del concurs de Sant Jordi Durant la diada de Sant Jordi el CNL L'Heura va organitzar un concurs sobre la vida de Pompeu Fabra. 
Dimarts, 24 d'abril de 2018

Pompeu Fabra, protagonista del dia de Sant Jordi

Pompeu Fabra, protagonista del dia de Sant Jordi En un dels anys amb més afluència de públic, l'estand del CNL L'Heura va comptar amb la visita de molts colomencs  i colomenques que van poder conèixer una mica més Pompeu Fabra.
Divendres, 23 de març de 2018

Papereria Vallès s'uneix a la xarxa d'establiments col·laboradors del VxL

Papereria Vallès s'uneix a la xarxa d'establiments col·laboradors del VxL La papereria Vallès entra  a formar part de la llista d'establiments col·laboradors del Voluntariat per la llengua.
Divendres, 23 de març de 2018

I de què parlem?

I de què parlem? Materials per a les converses amb la parella lingüística

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes