Sardanes per a tothom

CPNL, Activitats complementàries

Amics de la sardana, una entitat col·laboradora de la Xarxa per la llengua

Isabel Ibáñez i Mercè Prat (presidenta) lideren Amics de la Sardana, una entitat nascuda fa més de 85 anys a Santa Coloma de Gramenet. Enguany totes dues integrants han signat l'adhesió a la Xarxa per la llengua per manifestar el seu compromís a parlar en català amb l'alumnat del CNL L'Heura i les persones que s'apropin a l'entitat.

Voleu aprendre sardanes amb aquesta entitat? Un monitor us ensenyarà a ballar-les a la plaça de la Vila d'11 h a 13 h els dissabtes i alhora podreu practicar la llengua. Les inscripcions són a la mateixa plaça de la Vila i són gratuïtes. Per la Diada de Sant Jordi, també a la plaça de la Vila, a les 19 h farem una ballada!

L'entitat vindrà al CNL L’Heura per dinamitzar un taller de sardanes i també rebrà l'alumnat del curs Elemental per fer-los una entrevista com a pràctica lingüística. Les pràctiques lingüístiques són uns exercicis que formen part dels continguts del curs i que es fan en horari no lectiu. En parelles, l'alumnat escull una de les entitats col·laboradores de la ciutat, els contacta i els fa una entrevista. L'endemà presenta als companys l'entitat. És una manera de donar a conèixer els serveis de la ciutat i fer xarxa en català.

Vols compartir aquesta notícia?