25 anys fent bategar el català

CNL L'Heura

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 28 de febrer de 2017

Participants del Voluntariat per la llengua es reuneixen per veure “Santa Coloma en blanc i negre”

El dijous passat la trobada mensual de voluntaris i aprenents va tenir un funcionament diferent.  En lloc de parlar sobre un tema com a les trobades anteriors, vam aprofitar el fet de tenir l'exposició de fotografies dels anys 60 de Joan Morán i Sabaté "Santa Coloma en blanc i negre" al mateix espai de les reunions per comentar-les.

Participants del Voluntariat per la llengua es reuneixen per veure “Santa Coloma en blanc i negre”

Voluntaris i aprenents van poder passejar entre imatges d'una Santa Coloma ben diferent a l'actual, després van seure al seu espai habitual per parlar de les seves impressions.

Alguns van destacar que havien conegut els carrers amb aquest aspecte i recordaven especialment les zones amb fang, d'altres associaven les fotos d'espais oberts amb els seus llocs d'origen i especialment assenyalaven que, tot i evocar una època de pocs recursos, era un temps més feliç i lliure per a la canalla.

L'exposició serà a la biblioteca fins el 8 de març i les trobades continuen l'últim dijous de cada mes, així voluntaris i aprenents tenen un espai per intercanviar experiències, opinions i practicar el català a les 10.30h a la Biblioteca de Can Peixauet.

Us esperem a la pròxima trobada el 30 de març!Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes