25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntariat per la llengua - Girona

Notícies

Llistant 1 de 10 de 960 notícies disponibles
Dimecres, 13 de desembre de 2017

A Salt: Bertrana Comentat

A Salt: Bertrana Comentat EL passat octubre ens vam trobar a la Biblioteca Iu Bohigas de Salt una bona colla de lectors de Bertrana per gaudir plegats de l'activitat "Bertrana Comentat".
Dimecres, 13 de desembre de 2017

Cloenda del taller de conversa a l’escola Pallach

Cloenda del taller de conversa a l’escola Pallach El dia 12 de desembre va tenir lloc l'acte de cloenda del taller de conversa en català per a mares i pares de l'escola Pallach. L'acte va comptar amb la presència de la directora de l'escola, Mercè Díaz, que va dirigir unes paraules d'agraïment a la voluntària Antònia Solsona i a les 9 participants per la seva constància i entusiasme durant les sessions de conversa. 
Dimecres, 13 de desembre de 2017

Sessió d'Optimot a El Viver de Salt

Sessió d'Optimot a El Viver de Salt Per donar més autonomia lingüística i més seguretat a l'hora d'escriure en català, vam organitzar amb el suport de l'Espai Municipal d'Ocupació de Salt una formació sobre recursos lingüístics en línia.
Dimarts, 12 de desembre de 2017

Exposició "Montserrat Roig. Cronista d'un temps i d'un país" a Olot

Exposició L'exposició ens descobreix una de les figures més lúcides i brillants de les darreres dècades: Montserrat Roig.
Dimarts, 12 de desembre de 2017

Nova presentació del VxL de la vall d'Aro

Nova presentació del VxL de la vall d'Aro En l'acte de presentació de la 19a edició del Voluntariat per la llengua de la vall d'Aro es va explicar en què consisteix el programa, els avantatges, les sortides previstes i es va repartir el material per facilitar la conversa entre els voluntaris i els aprenents.
Dimarts, 5 de desembre de 2017

Cinc parelles es posen en marxa a Cassà de la Selva

Cinc parelles es posen en marxa a Cassà de la Selva Aquest matí s'ha fet la presentació de la nova edició del Voluntariat per la llengua a Cassà de la Selva. S'hi han presentat cinc parelles lingüístiques que començaran les trobades per conversar en català.
Dimarts, 5 de desembre de 2017

Cartes als Reis a les escoles de Palamós

Cartes als Reis a les escoles de Palamós Com cada any, el Servei Local de Català de Palamós distribueix cartes als Reis a totes les escoles del municipi, per tal que els nens i nenes puguin escriure quins regals desitjarien que els Reis els portessin.
Dilluns, 4 de desembre de 2017

"Itu, jugues en català?" a Palamós

Aquest Nadal encetem una nova edició de la campanya "I tu, jugues en català?" . A Palamós, concretament, hi ha dos establiments adherits a la campanya: la botiga Somnis i Maria Rosa ninots, que ofereixen la possibilitat d'adquirir joguines en català.
Dilluns, 4 de desembre de 2017

Els alumnes de Bàsic 1 de Palamós van al mercat

Els alumnes de Bàsic 1 de Palamós van al mercat Practicant el vocabulari de l'alimentació a les parades del mercat de Palamós amb els alumnes dels cursos de Bàsic 1 del municipi. 
Dilluns, 4 de desembre de 2017

És llengua, és cohesió, és acollida

És llengua, és cohesió, és acollida A la recta final del primer trimestre, el 30 de novembre, els alumnes del Bàsic1 del vespre d'Arbúcies van assistir a la xerrada que va fer Diego Arcos, representant del Casal Argentí d'Arbúcies - la Selva.  

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes