25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntariat per la llengua - Girona

Notícies

Llistant 1 de 10 de 1061 notícies disponibles
Dimarts, 19 de juny de 2018

Tanquem els cursos de la Bisbal amb diverses activitats

Tanquem els cursos de la Bisbal amb diverses activitats Visites al castell medieval i una ruta per la Bisbal del segle XIX, de la mà de l'historiador local Jordi Frigola, van ser les activitats proposades als alumnes dels cursos de català per donar per finalitzades les classes d'aquest quadrimestre.
Dimarts, 19 de juny de 2018

Cloenda dels cursos de català de Salt

Cloenda dels cursos de català de Salt El 15 de juny vam celebrar l'acte de cloenda dels cursos de català amb una visita guiada per la Deveses de Salt i tot seguit berenar sopar de tastets del món.
Dimarts, 19 de juny de 2018

Finalitza el Mòdul C dels PRTs de Vall-llobrega i Platja d'Aro

Finalitza el Mòdul C dels PRTs de Vall-llobrega i Platja d'Aro El Mòdul C, de 15 h de durada, i les 5 h de lèxic de cuina i de nàutica s'han fet del 4 al 19 de juny, amb 12 alumnes que, després de les pràctiques del sector de treball, faran un curs de català a l'octubre per completar la seva formació i aconseguir el diploma del Programa de Reincorporació al Treball.
Divendres, 15 de juny de 2018

Taller de doblatge en català a Salt

Taller de doblatge en català a Salt Divertidíssima sessió de doblatge amb Francesc Fenollosa amb els alumnes de Salt!
Dimarts, 12 de juny de 2018

Pràctiques lingüístiques al Mercat Cobert de Roses amb l'alumnt del curs Bàsic 1 intensiu

Pràctiques lingüístiques al Mercat Cobert de Roses amb l'alumnt del curs Bàsic 1 intensiu Les persones que aprenen català a l'Oficina de Català de Roses poden practicar el que han après a l'aula en un context real al Mercat Cobert de la població
Dimarts, 12 de juny de 2018

A l'estiu, el VxL és ben viu!

El programa Voluntariat per la llengua no s'atura a l'estiu i fa noves parelles lingüístiques entre persones que durant la resta de l'any no disposen de gaire temps per participar-hi. Només calen 10 hores lliures al llarg de tot l'estiu.
Dimarts, 12 de juny de 2018

Cloenda dels cursos de català de Palafrugell

Cloenda dels cursos de català de Palafrugell El 7 de juny van finalitzar els últims cursos de català que ha organitzat l'Oficina de Català de Palafrugell: dos cursos intensius, de nivell Bàsic 1 i Bàsic 2, i un grup de conversa. Des de l'octubre fins a la data de tancament, s'han organitzat 20 cursos, que han atès 288 alumnes. D'aquests cursos, la majoria (10) han estat de nivells bàsics, els altres s'han repartit entre elementals, intermedis i suficiències.
Divendres, 8 de juny de 2018

Cloenda dels 5 Clubs de lectura fàcil a Figueres

Cloenda dels 5 Clubs de lectura fàcil a Figueres Divendres 1 de juny va finalitzar el 5è Club de lectura fàcil, que ha comptat amb la presència de 6 alumnes de nivell B3 i elementals, amb la lectura adaptada del llibre de Montserrat Roig El temps de les cireres.
Divendres, 8 de juny de 2018

Acte de cloenda del taller de conversa a l'escola Salvador Dalí de Figueres

Acte de cloenda del taller de conversa a l'escola Salvador Dalí de Figueres El dimecres 30 de maig va tenir lloc l'acte de cloenda del taller de conversa en català a l'escola Salvador Dalí de Figueres. Sis mares i pares d'aquest centre educatiu van participar en el taller conduït pel voluntari Jesús Llorente.
Dijous, 7 de juny de 2018

Alumnes d'Olot del nivell elemental visiten la 'xarxa espavilada'

Alumnes d'Olot del nivell elemental visiten la 'xarxa espavilada' Amb motiu de la celebració de la Setmana de l'Energia, del 4 al 10 de juny, l'Ajuntament d'Olot ha organitzat visites guiades a l'anomenada 'xarxa espavilada', inaugurada el 2017. El dimecres 6 de juny, el curs de nivell elemental 2 d'Olot ha visitat aquesta instal·lació. #energiesrenovables #Olot

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes