25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 21 de desembre de 2017

Representació teatral de contes per a adults a Blanes

El dijous 14 de desembre l'escriptora i actriu Assumpta Mercader, juntament amb el músic Pau Romero, van representar alguns contes del llibre La dona que somiava mariatxis, a la Biblioteca Comarcal.

Representació teatral de contes per a adults a Blanes

Assumpta Mercader teatralitza alguns contes del seu llibre "La dona que somiava mariatxis"

La dona que somiava mariatxis ha estat una de les lectures recomanades d'aquest primer trimestre de l'Oficina de Català de Blanes i del Club de lectura Dijous de lletres i mots. D'aquesta manera, tots dos col·lectius van poder compartir l'activitat i gaudir de l'espectacle que ens va oferir l'autora.

L'Assumpta Mercader, escriptora i actriu, juntament amb el músic Pau Romero, que tocava la guitarra elèctrica, van oferir un espectacle que va unir la veu i música. Amb aquesta simbiosi i amb l'habilitat de dramatització que té l'autora, els alumnes van poder descobrir nous accents i noves lectures d'uns contes que ja havien treballat individualment.

El resultat va ser un espectacle que ens va emocionar, ens va fer riure i, sobretot, ens va fer passar una bona estona.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes