25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 17 de maig de 2017

Cloenda del Voluntariat per la Llengua dels centres educatius de Calonge

El passat 17 de maig va tenir lloc la cloenda del Voluntariat per la Llengua dels centres educatius de Calonge. L'acte es va fer a la Sala Fontova de Calonge i hi van participar un total 65 nens i nenes de l'Escola Pere Rosselló de Calonge i de l'Institut Puig Cargol de Sant Antoni.

Cloenda del Voluntariat per la Llengua dels centres educatius de Calonge

Les parelles lingüístiques, les protagonistes de l'acte

Des del mes de febrer fins al mes mes de maig de 2017, 10 parelles lingüístiques de l'Escola Pere Rosselló de Calonge i 15 trios de l'Institut Puig Cargol de Sant Antoni es van anar trobant a les hores del pati per jugar i parlar en català amb la parella assisgnada i tots van participar amb molt d'entusiasme a l'acte final. Per això, la cloenda va ser molt variada i els nens en van ser els autèntics protagonistes. S'havien preparat activitats de música, dansa, ball i circ que van executar a la perfecció. Com a fi de festa, i després de l'entrega de certificats, es va obsequiar tots els participants amb uns regals i un petit esmorzar. 

Aquesta cloenda tan lluïda va ser possible gràcies a la implicació dels centres educatius participants, Escola Pere Rosselló de Calonge i Institut Puig Cargol de Sant Antoni, i de l'Ajuntament de Calonge.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes