25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimarts, 6 de juny de 2017

A l'estiu el VxL no s'atura

A l'estiu, el VxL és ben viu. El programa no s'atura i vol fer noves parelles lingüístiques entre persones que potser durant la resta de l'any no disposen de gaire temps lliure per participar-hi. La intenció de la campanya és captar nous participants.

Es vol aprofitar els mesos d'estiu per captar nous participants

Durant els mesos d'estiu molta gent descansa de les activitats que fa al llarg del curs, però n'hi ha d'altra que disposa de més temps lliure. En aquest sentit, el Voluntariat per la llengua engega la campanya A l'estiu el VxL és ben viu per captar nous participants en el programa, tant en la modalitat presencial com la virtual. Durant els mesos de juny i juliol s'aniran fent parelles lingüístiques noves que allargaran les seves hores de conversa fins al mes de setembre. Per als aprenents és una bona oportunitat per seguir millorant el seu català i no tenir un buit d'aprenentatge durant els mesos d'estiu. La campanya vol ser també una oportunitat per a aquelles persones que no poden ser voluntàries durant el curs per manca de temps i que a l'estiu tenen més disponibilitat.

Per inscriure's al programa només cal omplir un formulari a l'enllaç següent: http://www.vxl.cat.Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes