25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 22 de desembre de 2016

Festa de Nadal per a alumnes des cursos de l'Oficina de Català de Lloret i participants en el Voluntariat per la llengua

Menjars d'orígens diversos i música posen el marc a la trobada prenadalenca d'alumnes i participants en el Vxl

Festa de Nadal per a alumnes des cursos de l'Oficina de Català de Lloret i participants en el Voluntariat per la llengua

Unes vuitanta persones es van trobar el dimecres 21 de desembre al vespre al gimnàs de l'escola Esteve Carles per fer una festa de Nadal. Eren alumnes dels cursos de l'Oficina de Català de Lloret, participants en el Voluntariat per la llengua i acompanyants.

Hi va haver degustació de menjars dels països d'origen dels alumnes i actuacions musicals també a càrrec d'alguns alumnes dels cursos de l'Oficina de Català de Lloret. Es van cantar nadales i, en acabat, els nens i nenes assistents van fer cagar el tió, que va cagar neules, torrons, xocolata i calendaris del CPNL per a l'any 2017.

L'objectiu de la l'activitat era crear un punt de trobada festiu per a conciutadans d'orígens diversos i facilitar que uns i altres coneguessin elements de les seves cultures i de la cultura catalana.


OC Lloret de Mar
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes