25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 22 de gener de 2014

Alumnes de català de Roses assisteixen a un Taller d’interpretació d’un mapa del temps al GEN (Grup d’Esports Nàutics de Roses)

Partint d’un projecte elaborat entre el GEN i l’Oficina de Català de Roses, l’objectiu del qual és promoure un marc d’activitats relacionades amb l’àmbit dels esports nàutics entre alumnes i parelles lingüístiques, hem dut a terme aquest dimecres, 22 de gener, al matí, el primer dels tallers.

Alumnes de català de Roses assisteixen a un Taller d’interpretació d’un mapa del temps al GEN (Grup d’Esports Nàutics de Roses)

Preparant-se per sortir a navegar

El Taller d’interpretació d’un mapa del temps ha constat d’una introducció als conceptes específics de meteorologia i d’una explicació molt amena a través de la qual s’han ensenyat les claus de la interpretació dels mapes del temps, així com de la interpretació del temps en el mateix entorn. El taller ha anat a càrrec de Pol Gelpí, tècnic del GEN Roses.

A continuació, els assistents han fet una activitat pràctica: una sortida amb barca de vela lleugera. Tots ells han ajudat el tècnic del GEN a muntar la barca i a preparar-la per a la sortida i han estat navegant durant una hora per l’abadia de Roses.

A través d’aquest projecte es pretén aplicar sobre el terreny les habilitats i els coneixements lingüístics apresos a l’aula. Les activitats incloses en aquest programa possibiliten establir transferències entre l’activitat nàutica i els conceptes tractats a classe.

Aquesta col·laboració permet a les parelles lingüístiques i a l’alumnat dels cursos de català per a adults de l’Oficina de Català de Roses conèixer una de les entitats més emblemàtiques de la població i sentir-la partícip del seu procés d’adquisició de la llengua catalana.


Oficina de Català de Roses
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes