25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 1043 notícies disponibles
Divendres, 25 de maig de 2018

Visita al celler del mas Pagès, de Palamós

El celler d'en Marc es troba al peu de les Gavarres, al camí de Bell-lloc (Palamós) en una masia del segle XIV que una parella belga va comprar amb la intenció d'elaborar el seu propi vi.
Divendres, 25 de maig de 2018

Darrera sessió del Club de Lectura Fàcil a Olot

Darrera sessió del Club de Lectura Fàcil a Olot Aquest és el quart any que, conjuntament amb la Biblioteca Marià Vayreda d'Olot, el Servei de Català d'Olot-la Garrotxa organitza un Club de Lectura Fàcil. Per primera vegada, s'ha ofert el Club de forma continuada, durant tot el curs,  i s'ha llegit un llibre per mes. En total, se n'han comentat set.
Divendres, 25 de maig de 2018

Els cursos de català de l'Escala s'acomiaden al Museu de l'Anxova i de la Sal

Els cursos de català de l'Escala s'acomiaden al Museu de l'Anxova i de la Sal Una vintena d'alumnes dels cursos de català i de participants al Voluntariat per la llengua van visitar el passat 17 de maig el Museu de l'Anxova i de la Sal de l'Escala. Marta Callol, guia del Museu, va fer un recorregut per la història de la pesca a l'Escala, i va aprofitar per introduir-nos en el vocabulari i la parla dels escalencs.
Dimecres, 23 de maig de 2018

Visita literària guiada a Vilabertran

Visita literària guiada a Vilabertran El passat 19 de maig una trentena d'alumnes dels cursos de català i voluntaris del Vxl vam anar caminant al poble veí de Vilabertran. Marta Callavé, professora de l'Oficina de Figueres i coautora del llibre  Vilabertran, ens va fer una petita explicació dels passatges i dels textos que sentiríem durant el matí.
Dilluns, 21 de maig de 2018

Sessions de Recursos lingüístics a la xarxa per a les empreses ELR

Sessions de Recursos lingüístics a la xarxa per a les empreses ELR Dins el marc del Projecte ELR (empreses lingüísticament responsables), les empreses que ja són a la segona fase han de fer formació. En l'oferta formativa que se'ls ofereix hi ha una sessió de Recursos lingüístics a la xarxa, a què cal assistir necessàriament.
Divendres, 18 de maig de 2018

Els alumnes del B3 de Lloret celebren el Dia Internacional dels Museus

Els alumnes del B3 de Lloret celebren el Dia Internacional dels Museus Visiten el Museu del Mar i Es Tint
Dijous, 17 de maig de 2018

Cloenda dels cursos de català i del VxL a Roses

Cloenda dels cursos de català i del VxL a Roses Enguany, en l'acte de cloenda dels cursos de català i del VxL al Teatre Municipal de Roses, hem presentat el projecte "Petjada catalana", una iniciativa de la Marta Faixedas
Dimecres, 16 de maig de 2018

Festa de fi de curs i del VxL a Platja d'Aro

Festa de fi de curs i del VxL a Platja d'Aro Cloenda dels cursos de català de Platja d'Aro i Sta. Cristina d'Aro, i tancament de la 19 edició del VxL de la vall d'Aro, amb un dinar de cuines del món, al porxo del Centre Cívic Vicenç Bou de Platja d'Aro.
Dilluns, 14 de maig de 2018

Els alumnes dels cursos de català de Calonge i Sant Antoni col·laboren amb el Doremifa'n Flors

Els alumnes dels cursos de català de Calonge i Sant Antoni col·laboren amb el Doremifa'n Flors Aquest cap de setmana, 12 i 13 de maig, s'ha dut a terme al nucli antic de Calonge una activitat en què es combina la decoració de carrers i carrerons amb la música. Els alumnes dels cursos de català per a adults del municipi hi han participat activament. 
Divendres, 11 de maig de 2018

Taller nàutic al GEN Roses amb alumnes de català i parelles lingüístiques

Taller nàutic al GEN Roses amb alumnes de català i parelles lingüístiques Partint d'un projecte elaborat entre el GEN i l'Oficina de Català de Roses, l'objectiu del qual és promoure un marc d'activitats relacionades amb l'àmbit dels esports nàutics, entre alumnes i parelles lingüístiques, aquest divendres hem dut a terme un nou  taller

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes