25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 773 notícies disponibles
Divendres, 20 de gener de 2017

Una vintena de participants en el VxL a Olot visiten el Gurdwara

Una vintena de participants en el VxL a Olot visiten el Gurdwara Aquest 2017, de les 27 parelles que es van fer a finals de novembre a Olot, 25 són interreligioses. És per això que s'ha organitzat, per al 2017, una ruta pels temples d'Olot, a càrrec del Grup de Diàleg Interreligiós.
Dijous, 19 de gener de 2017

Sessió literària amb l’escriptora Maria Mercè Roca dins el V Taller de lectura i conversa en català de l'Oficina de Català de Roses

Sessió literària amb l’escriptora Maria Mercè Roca dins el V Taller de lectura i conversa en català de l'Oficina de Català de Roses L'escriptora Maria Mercè Roca va compatir les seves reflexions amb alumnes de català i amants de la literatura en la sessió literària dedicada a algunes de les seves darreres novel·les: Mil revolts i Bones intencions
Dimecres, 18 de gener de 2017

Casal Cívic La Devesa del Pla: punt de trobada del VxL

Casal Cívic La Devesa del Pla: punt de trobada del VxL El Casal Cívic La Devesa del Pla col·labora amb el Voluntariat per la llengua i exposa la mostra "A dues veus"
Dimecres, 18 de gener de 2017

Pràctiques lingüístiques al Mercat Cobert de Roses amb els alumnes dels cursos Inicial i Bàsic 1

Pràctiques lingüístiques al Mercat Cobert de Roses amb els alumnes dels cursos Inicial i Bàsic 1 Les persones que aprenen català a l'Oficina de Català de Roses poden practicar el que han après a l'aula en un context real al Mercat Cobert de la població.
Dimarts, 17 de gener de 2017

Acte d'inici del VxL a Ripoll

Acte d'inici del VxL a Ripoll L'alcalde de Ripoll i Òmnium Cultural participen a l'acte d'inauguració de l'exposició "A dues veus".
Dimarts, 17 de gener de 2017

Comença el nou espai 'Engrunes de llengua' a Ràdio la Vall

Comença el nou espai 'Engrunes de llengua' a Ràdio la Vall 'Engrunes de llengua' són 40 píndoles, d'un minut de durada cadascuna, que tracten temes diversos: des de l'origen d'una frase feta, a qüestions de neologismes o de precisió lèxica. Se n'emetrà una cada dia, que s'anirà repetint després dels butlletins horaris.
Dimarts, 17 de gener de 2017

Es posa en marxa la modalitat virtual del Voluntariat per la llengua

Es posa en marxa la modalitat virtual del Voluntariat per la llengua El Voluntariat per la llengua (VxL) posa en marxa la modalitat virtual del programa per tal que les persones que no poden trobar-se de manera presencial amb la seva parella lingüística ho puguin fer a través de videoconferència. D'aquesta manera, els participants podran practicar el català sense estar condicionats pel lloc on visquin o per qualsevol altre motiu.
Dijous, 12 de gener de 2017

Mercè Saurina presenta ‘Com llunes de Saturn’ a Figueres

Mercè Saurina presenta ‘Com llunes de Saturn’ a Figueres L'escriptora Mercè Saurina va presentar ahir la novel·la Com llunes de Saturn als alumnes dels cursos de català per a adults de l'Oficina de Català de Figueres i el públic en general.
Dimarts, 10 de gener de 2017

Sessió de correus electrònics als alumnes de Kreas Olot

Sessió de correus electrònics als alumnes de Kreas Olot S'ha iniciat una col·laboració entre el Servei de Català d'Olot-la Garrotxa i Kreas Olot per tal de fer formacions breus de llengua als estudiants de càrnies
Divendres, 23 de desembre de 2016

Un joc lingüístic de participació ciutadana, per Nadal, a Blanes

Un joc lingüístic de participació ciutadana, per Nadal, a Blanes "Decora'l amb una paraula" pretén recuperar paraules en perill d'extinció

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes