25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 919 notícies disponibles
Divendres, 11 d'agost de 2017

La cafeteria Minairons, nou establiment col·laborador del Voluntariat per la llengua

La cafeteria Minairons, nou establiment col·laborador del Voluntariat per la llengua Les parelles que participen en el VxL al Pla de l'Estany tenen un nou punt de trobada a la comarca: la cafeteria Minairons, situada a Mata. És el primer establiment del municipi de Porqueres que s'adhereix al programa.
Dimecres, 19 de juliol de 2017

Sessió formativa per al personal dels ajuntaments del Gironès

Sessió formativa per al personal dels ajuntaments del Gironès El 17 de juliol ha tingut lloc al Consell Comarcal del Gironès una sessió de formació per al personal dels ajuntaments del Gironès amb l'objectiu de millorar la qualitat lingüística de la documentació d'aquestes institucions.
Divendres, 14 de juliol de 2017

Renovacions d’acords i un nou establiment col•laborador a Figueres

Renovacions d’acords i un nou establiment col•laborador a Figueres Toymaniatic, botiga de joguines, s'afegeix a la xarxa d'establiments adherits a la campanya "I tu, jugues en català?".
Dimarts, 11 de juliol de 2017

En marxa el Mòdul d'entorn i coneixement jurídic adreçat al PRT a Salt

En marxa el Mòdul d'entorn i coneixement jurídic adreçat al PRT a Salt Els aspirants al Programa de reincorporació al Treball que organitza l'associació Vincle han començat ja la formació en llengua al CPNL.
Dijous, 6 de juliol de 2017

L’alcaldessa de Figueres visita els alumnes dels cursos intensius d’estiu

L’alcaldessa de Figueres visita els alumnes dels cursos intensius d’estiu Marta Felip ha donat la benvinguda als alumnes dels cursos de català per a adults que aquest mes de juliol han començat els cursos intensius d'estiu a la Fundació Clerch i Nicolau. En concret, als alumnes del curs de Reforç d'ortografia i als del curs de B1. 
Dimecres, 5 de juliol de 2017

El Voluntariat per la llengua i el CINC a la Revetlla Educativa de Figueres

El Voluntariat per la llengua i el CINC a la Revetlla Educativa de Figueres L'Oficina de Català de Figueres ha participat a la Revetlla Educativa, un acte de cloenda d'aquest curs escolar adreçat al professorat de la ciutat de Figueres organitzat per l'Ajuntament de Figueres, per explicar el Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) i el programa de Voluntariat per la llengua i en especial els tallers de mares i pares a les escoles de la ciutat.
Dimecres, 5 de juliol de 2017

Tallers del Voluntariat per la llengua a Castelló d'Empúries, Empuriabrava i l'Escala

Tallers del Voluntariat per la llengua a Castelló d'Empúries, Empuriabrava i l'Escala El Servei Comarcal de Català de l'Alt Empordà ha organitzat tres tallers a l'Escala, Empuriabrava i Castelló d'Empúries per animar nous voluntaris i aprenents a participar en el Voluntariat per la llengua. En total, hi han participat una trentena de persones i s'han format onze parelles lingüístiques.
Dimarts, 4 de juliol de 2017

Dos nous establiments col·laboradors a Girona ciutat

Dos nous establiments col·laboradors a Girona ciutat Girona amplia la seva xarxa d'establiments col·laboradors amb la incorporació de Xerigots, botiga de vins  formatges, i A granel, botiga de fruits secs, llegums, herbes i espècies. 
Dilluns, 3 de juliol de 2017

Maridatge entre flors a Palamós

Maridatge entre flors a Palamós Alumnes i participants del VxL de Palamós coneixen la flora de l'entorn del camí de ronda i acaben amb un maridatge de vins i flors
Dimecres, 28 de juny de 2017

Cèntric Banyoles, nou establiment col·laborador del VxL

Cèntric Banyoles, nou establiment col·laborador del VxL Un nou punt de trobada per a les parelles participants en el VxL del Pla de l'Estany.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes