25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 863 notícies disponibles
Divendres, 24 de març de 2017

El Dia Mundial de la Poesia se celebra també a Calonge

El Dia Mundial de la Poesia se celebra també a Calonge Avui, 24 de març, els participants al Taller de lectura de textos per al Voluntariat per la Llengua s'han afegit també a la celebració del Dia Mundial de la Poesia.
Divendres, 24 de març de 2017

La diversitat lingüística, protagonista del Dia Mundial de la Poesia a Girona

La diversitat lingüística, protagonista del Dia Mundial de la Poesia a Girona Urdú, italià, esperanto, anglès, gallec, llatí, francès... i fins a 15 llengües diferents es van poder escoltar ahir a la tarda a l'auditori de la Biblioteca Carles Rahola  de Girona, ple de gom a gom, en l'acte de celebració del Dia Mundial de la Poesia.
Divendres, 24 de març de 2017

La segona edició de "Cafè amb Vers" consolida aquesta activitat poètica a la Bisbal

La segona edició de Vuit establiments de la Bisbal, tots els col·laboradors del Voluntariat per la Llengua, van ser els punts de parada de l'itinerari poètic que el dissabte 18 de març es va fer a la població per commemorar el Dia Mundial de la Poesia. Vint rapsodes van oferir lectures en diferents llengües al llarg de tota la tarda.
Dijous, 23 de març de 2017

Les alumnes de català de l'escola La Vila de Palamós aprenen "in situ" els noms dels vents

Les alumnes de català de l'escola La Vila de Palamós aprenen Alumnes del curs inicial de l'escola La Vila de Palamós aprenen els noms dels vents en català
Dijous, 23 de març de 2017

Segona sessió del club de lectura fàcil a la Biblioteca de Palamós

Segona sessió del club de lectura fàcil a la Biblioteca de Palamós El Servei Local de Català de Palamós i la Biblioteca Lluís Barceló i Bou han organitzat aquest dimecres 22 de març, a les 11 h del matí, la segona sessió del Club de lectura fàcil.
Dijous, 23 de març de 2017

Visita guiada a La Ciutadella de Roses per difondre el patrimoni local entre alumnes de català i parelles lingüístiques

Visita guiada a La Ciutadella de Roses per difondre el patrimoni local entre alumnes de català i parelles lingüístiques En Josep M. Barris, l'arxiver municipal de Roses, ens ha fet una visita guiada a La Ciutadella amb la finalitat de difondre un dels elements més emblemàtics del patrimoni rosinc entre l'alumnat dels cursos de català i les parelles lingüístiques
Dimecres, 22 de març de 2017

Dia Mundial de la Poesia 2017 a Figueres

Dia Mundial de la Poesia 2017 a Figueres Uns quants alumnes i participants de VxL van llegir el poema d'Antònia Vicens "La poesia" en àrab, francès, italià, anglès, alemany, català i castellà. D'aquesta manera s'afegien a la iniciativa de la Institució de les Lletres Catalanes per al foment de la lectura i la poesia.
Dimarts, 21 de març de 2017

El VxL d'Olot a la ràdio

El VxL d'Olot a la ràdio El Servei de Català d'Olot-la Garrotxa ha aparegut a diversos mitjans de comunicació de la comarca per fer difusió del projecte del Voluntariat per la llengua. El programa es va emetre divendres 17 de març al vespre.
Dimarts, 21 de març de 2017

'Històries del món acompanyades de música"

'Històries del món acompanyades de música El Servei de Català d'Olot-la Garrotxa i l'Escola Municipal de Música d'Olot han col·laborat en l'activitat "Històries d'arreu del món acompanyades de música", que va tenir lloc el passat dijous 16 de març, a les 18.30 h, a l'auditori de l'EMMO, dins la Setmana de l'Intèrpret.
Dimarts, 21 de març de 2017

Commemoració del Dia Mundial de la Poesia a l’OC de Roses

Commemoració del Dia Mundial de la Poesia a l’OC de Roses Els alumnes de l'Oficina de Català de Roses han celebrat el Dia Mundial de la Poesia llegint poemes d'aquí i d'arreu del món a classe, al llarg dels dies 20 i 21 de març.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes