25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 831 notícies disponibles
Dilluns, 13 de febrer de 2017

El CINC torna a Platja d'Aro amb 5 pel·lícules més en català

El CINC torna a Platja d'Aro amb 5 pel·lícules més en català El cicle de cinema infantil en català començarà el dia 25 de febrer amb la pel·lícula Cigonyes i acabarà el dia 25 de març amb Ballerina. El taquillatge aconseguit en el CINC de tardor va ser de 521 persones.
Dilluns, 13 de febrer de 2017

Finalitza el taller de lectura del VxL de Platja d'Aro

Finalitza el taller de lectura del VxL de Platja d'Aro S'han fet 10 sessions adreçades a aprenents del VxL, alumnes i persones que volen millorar el seu català
Divendres, 10 de febrer de 2017

Els centres educatius de Calonge amb el Voluntariat per la Llengua

Els centres educatius de Calonge amb el Voluntariat per la Llengua L'Escola Pere Rosselló de Calonge i l'Institut Puig Cargol de Sant Antoni s'han afegit als centres educatius de la comarca que participen en el programa "Voluntariat per a la Llengua" amb el seu alumnat. 
Dijous, 9 de febrer de 2017

Es posen en marxa 12 parelles lingüístiques a Celrà, Bordils i Flaçà

Es posen en marxa 12 parelles lingüístiques a Celrà, Bordils i Flaçà La Biblioteca Municipal de Celrà va acollir ahir dijous la presentació de les parelles lingüístiques que participaran a la nova edició del Voluntariat per la llengua.
Dimarts, 7 de febrer de 2017

"A dues veus" a St. Joan de les Abadesses

L'entrada de l'Ajuntament de Sant Joan de les Abadesses acollirà fins al 14 de febrer l'exposició "A dues veus", que fins ara era a la biblioteca de Ripoll.
Dimarts, 7 de febrer de 2017

Cloenda del club de lectura fàcil de Castelló d'Empúries

Cloenda del club de lectura fàcil de Castelló d'Empúries La sessió ha comptat amb la presència de la Núria Martí, autora de l'obra.
Divendres, 3 de febrer de 2017

Inici de dos tallers de conversa a l’escola Parc de les Aigües de Figueres

Inici de dos tallers de conversa a l’escola Parc de les Aigües de Figueres Aquesta setmana han començat dos tallers de conversa per a mares i pares a l'escola Parc de les Aigües. Davant la gran quantitat de gent que s'ha apuntat al taller, s'han hagut de fer dos grups. Cadascun dels grups està format per 10 aprenentes, la majoria d'origen marroquí, que podran practicar en català 1 hora i mitja a la setmana durant 10 setmanes.
Dijous, 2 de febrer de 2017

Cloenda del taller de conversa a l’escola Salvador Dalí de Figueres

Cloenda del taller de conversa a l’escola Salvador Dalí de Figueres Dimarts 31 de gener va tenir lloc la cloenda d'un taller de conversa que es va iniciar el 8 de novembre de 2016. Les nou aprenentes del curs han participat en les 10 sessions que s'han fet al centre escolar, amb la voluntària Àngels Bosch, per millorar el seu nivell de llengua oral.
Dimecres, 1 de febrer de 2017

50% descompte en les entrades del cicle Escenaris per a alumnes i participants del VxL

El cicle d'arts escèniques Escenaris ja està en marxa a diversos municipis del Gironès. Els alumnes dels cursos de català per a adults del CNL de Girona i els participants en el Voluntariat per la llengua tenen un 50% de descompte amb el carnet.
Dilluns, 30 de gener de 2017

Quatre centres educatius de la Bisbal inicien el Voluntariat per la Llengua

Quatre centres educatius de la Bisbal inicien el Voluntariat per la Llengua Durant la setmana passada es va donar el tret de sortida al Voluntariat per la Llengua als centres educatius de la Bisbal. Cent alumnes aprofitaran l'hora l'esbarjo d'un o més dies de la setmana parlar en català.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes