25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 885 notícies disponibles
Dimecres, 26 d'abril de 2017

Parelles de Celrà, Bordils i Flaçà s'inicien en la marxa nòrdica

Parelles de Celrà, Bordils i Flaçà s'inicien en la marxa nòrdica Voluntaris i aprenents van combinar dues activitats ben saludables: caminar i xerrar. Van participar en una caminada d'iniciació a la marxa nòrdica.
Dimecres, 26 d'abril de 2017

Maridatge literari a l'Alt Empordà: Carles Bosch de la Trinxeria, entre la literatura i el vi

Maridatge literari a l'Alt Empordà: Carles Bosch de la Trinxeria, entre la literatura i el vi El proppassat 21 d'abril, en el marc de les activitats de Sant Jordi, el Servei Comarcal de Català de l'Alt Empordà i l'Àrea de Cultura del Consell Comarcal van organitzar un acte dedicat a Carles Bosch de la Trinxeria.
Dimarts, 25 d'abril de 2017

25 Aniversari de l'Oficina de Català de Palafrugell i Lectura de poemes d'arreu del món

25 Aniversari de l'Oficina de Català de Palafrugell i Lectura de poemes d'arreu del món El passat 21 d'abril, al Teatre Municipal de Palafrugell, va tenir lloc l'acte de celebració dels 25 anys del servei de català municipal. Alhora es va fer la Lectura de poemes d'arreu del món. Un petit repàs del quart de segle de normalització lingüística i els reptes que queden pendents van ocupar la primera part del contingut de l'acte. 
Dilluns, 24 d'abril de 2017

Parada de Sant Jordi del SLC de Palamós

Parada de Sant Jordi del SLC de Palamós A la parada del SLC de Palamós la gent ha pogut demostrar si està al dia de les modificacions actuals dels accents diacrítics. Cada participant s'ha endut una minirosa a més d'una targeta amb la llista dels 15 accents diacrítics vigents.
Dilluns, 24 d'abril de 2017

"Mots i flors" als comerços de Palamós

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, del 18 al 30 d'abril els cartells de "Mots i flors" omplen i decoren els aparadors dels comerços de Palamós. Els cartells contenen un poema relacionat amb una flor, a més d'explicar-ne la procedència i  l'etimologia.
Dilluns, 24 d'abril de 2017

El Gran Dictat Popular i Sismògraf: una combinació ideal per Sant Jordi

El Gran Dictat Popular i Sismògraf: una combinació ideal per Sant Jordi La 3a Edició del Gran Dictat Popular va tenir lloc a la tarda de Sant Jordi, a la plaça del Teatre d'Olot. Va ser una activitat que va combinar llengua i dansa, i va aplegar unes 300 persones, 88 de les quals van fer el Gran Dictat.
Dilluns, 24 d'abril de 2017

Les boles de foc, del Joan Maragall, i 2n B de l’Abat Oliba, guanyadors de la Gimcana 2017!

Les boles de foc, del Joan Maragall, i 2n B de l’Abat Oliba, guanyadors de la Gimcana 2017! Enguany, novè de la gimcana de les llengües però primer en què s'ha fet edició conjunta al Ripollès, Les boles de foc, de l'Escola Joan Maragall de Ripoll, i 2n B de l'IES Abat Oliba, també de Ripoll, han estat els guanyadors de primària i de secundària, respectivament, al Ripollès.
Dilluns, 24 d'abril de 2017

Lliuren el Premi Agustí Juandó i Royo a Joan Geli Rissech

Lliuren el  Premi Agustí Juandó i Royo a Joan Geli Rissech Dijous vam assistir al lliurament del Premi Agustí Juandó i Royo, premi que s'atorga a persones o entitats que en la seva trajectòria professional s'hagin destacat per la defensa de la llengua catalana en l'àmbit jurídic.
Dilluns, 24 d'abril de 2017

Poesia en tretze llengües diferents a la Bisbal

Poesia en tretze llengües diferents a la Bisbal Veus en català, quítxua, castellà, ucraïnès, neerlandès, georgià, japonès, amazic, rus, anglès, italià, romanès i guaraní van emplenar el divendres 21 d'abril l'amfiteatre del Mundial, en un acte que ja és un clàssic del Sant Jordi bisbalenc.
Dilluns, 24 d'abril de 2017

Poesia, música i diversitat lingüística per celebrar Sant Jordi a Cassà

Poesia, música i diversitat lingüística per celebrar Sant Jordi a Cassà La sala del Centre Recreatiu de Cassà es va omplir per celebrar Sant Jordi. Una vintena de persones van llegir poemes en la seva llengua materna o van fer una actuació musical en un acte que vol mostrar lña diversitat lingüística i cultural del municipi.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes