25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 914 notícies disponibles
Dimarts, 27 de juny de 2017

Tret de sortida dels cursos intensius a Salt

Tret de sortida dels cursos intensius a Salt El proppassat 20 de juny van començar els cursos bàsics intensius d'estiu a Salt, amb més de 100 alumnes inscrits.
Dijous, 22 de juny de 2017

Tancament de cursos i VxL a la Bisbal

Tancament de cursos i VxL a la Bisbal El castell. El taller d'un cadiraire. Un vermut. Un parell de berenars... Diverses activitats han servit per tancar els cursos de català de la Bisbal i l'edició de VxL d'enguany. 
Dimecres, 21 de juny de 2017

Cloenda de la 3a edició del Voluntariat per la llengua al Centre Penitenciari Puig de les Basses

Cloenda de la 3a edició del Voluntariat per la llengua al Centre Penitenciari Puig de les Basses El dia 21 de juny va tenir lloc la festa de final de curs del Centre de Formació d'Adults (CFA) Tramuntana, en el transcurs del qual es van entregar els diplomes dels voluntaris i aprenents que han participat aquest any en el programa de VxL al Centre Penitenciari.
Dimarts, 20 de juny de 2017

Cloenda dels cursos de català i del VxL a Figueres

Cloenda dels cursos de català i del VxL a Figueres Una seixantena d'alumnes i participants del Voluntariat per la llengua van participar a la festa que va tenir lloc a La Cate de Figueres. L'acte va comptar amb l'actuació musical del cantant Marcel Marimon,  que va amenitzar la vetllada amb un ampli repertori de música en català.
Dimarts, 20 de juny de 2017

Festa de cloenda del curs 2016-2017 a Salt

Festa de cloenda del curs 2016-2017 a Salt El dijous 15 de juny vam celebrar la festa de cloenda del curs 2016-2017 amb els alumnes de l'Oficina de Català de Salt.
Dimarts, 20 de juny de 2017

Cloenda del VxL de Salt

Cloenda del VxL de Salt El passat 15 de juny vam cloure l'edició 2016-2017 del programa de Voluntariat per la llengua a Salt.
Dimarts, 20 de juny de 2017

Olot celebra el final del curs a Can Monsà

Olot celebra el final del curs  a Can Monsà El passat divendres 16 de juny, els organismes de l'edifici de Can Monsà van unir esforços per oferir una festa de final de curs ben lluïda. Durant tota la tarda es van oferir tallers i es va acabar la cloenda amb un berenar popular i un tast de dotze pastissos diferents.
Dimarts, 20 de juny de 2017

Pràctiques lingüístiques al Mercat Cobert de Roses amb els alumnes del curs Bàsic 1 intensiu

Pràctiques lingüístiques al Mercat Cobert de Roses amb els alumnes del curs Bàsic 1 intensiu Les persones que aprenen català a l'Oficina de Català de Roses poden practicar el que han après a l'aula en un context real al Mercat Cobert de la població.
Dimarts, 20 de juny de 2017

Visitem l'Arxiu Municipal de Salt abans d'acabar el curs

Visitem l'Arxiu Municipal de Salt abans d'acabar el curs El passat 31 de maig els alumnes de l'Intermedi 2 van fer una visita guiada a l'Arxiu de Salt abans de finalitzar les classes.
Divendres, 16 de juny de 2017

Caminada per les ribes del Ter per cloure els cursos i el Voluntariat per la llengua a Girona

Caminada per les ribes del Ter per cloure els cursos i el Voluntariat per la llengua a Girona Una caminada per les ribes del Ter fins al Pla dels Socs ha servit per cloure els cursos de català i el Voluntariat per la llengua de Girona. Ben equipats amb gorra i molta aigua, els assistents han descobert un dels entorns més desconeguts de Girona.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes