25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 1002 notícies disponibles
Divendres, 16 de març de 2018

Els alumnes del B2 visiten els espais més importants de la Processó de Verges

Els alumnes del B2 visiten els espais més importants de la Processó de Verges Els alumnes, guiats per la regidora, visiten el Centre de Visitants Verges 50-Punt d'Informació Turística i fan un recorregut pels espais més importants pels quals passarà la Processó de Verges durant el Dijous Sant, en plena Setmana Santa.
Divendres, 16 de març de 2018

A punt l'exposició "El compromís amb tu mateix i el món que t'envolta"

A punt l'exposició En total, s'exposen 49 fotografies al vestíbul gran de Can Monsà, seu del Servei de Català d'Olot-la Garrotxa. Totes han estat fetes per alumnes que actualment fan algun curs de català. Cada fotografia està acompanyada d'una frase que l'explica. Aquesta és una activitat inclosa en el +MOT.
Divendres, 16 de març de 2018

Besalú inicia la 4a edició del VxL

Besalú inicia la 4a edició del VxL Ahir es van conèixer les parelles lingüístiques de Besalú, a la Biblioteca Ramon Vidal, entitat col·laboradora del Voluntariat per la llengua.
Dijous, 15 de març de 2018

Ampliació del CINC a Figueres

Ampliació del CINC a Figueres
Dimecres, 14 de març de 2018

Creix la família del Voluntariat per la llengua a Girona

Creix la família del Voluntariat per la llengua a Girona La sala d'actes del Centre Cívic del Barri Vell - Mercadal va acollir ahir la presentació de vint noves parelles lingüístiques a Girona. A partir d'ara quedaran una hora a la setmana per conversar en català.
Dimarts, 13 de març de 2018

L'Oficina de Català de Blanes participa en la 54a edició dels premis Recvll

L'Oficina de Català de Blanes participa en la 54a edició dels premis Recvll El diumenge 11 de març a les 12 h del migdia, 9 alumnes de català de diferents nivells van llegir fragments de les obres guanyadores
Dimarts, 13 de març de 2018

Alumnes de Bàsic 3 de Salt visiten el Museu de l'Aigua

Alumnes de Bàsic 3 de Salt visiten el Museu de l'Aigua Els alumnes de Bàsic 3 de Salt van visitar el passat mes de febrer el Museu de l'Aigua del municipi de la mà de Cosme Varela.
Dimarts, 13 de març de 2018

Un joc de llengua per dinamitzar els establiments col·laboradors del VxL a Girona

Un joc de llengua per dinamitzar els establiments col·laboradors del VxL a Girona Des d'ahir està en marxa Endevina-la!, un joc de llengua que consta d'una sèrie de jeroglífics repartits entre els comerços que participen en el joc. L'enginy i el bon domini de la llengua ajudaran els concursants a endevinar les respostes.
Divendres, 9 de març de 2018

Taller de conversa a l’escola Salvador Dalí de Figueres

Taller de conversa a l’escola Salvador Dalí de Figueres El dia 7 de març s'ha iniciat un taller lingüístics per a persones que volen aprendre a parlar català en aquest centre educatiu. Un total de 12 famílies s'han interessat per fer aquestes deu sessions de conversa que conduirà el voluntari Jesús Llorente.
Dijous, 8 de març de 2018

Els VxL de la Bisbal gaudeixen de la poesia de Montserrat Abelló

Els VxL de la Bisbal gaudeixen de la poesia de Montserrat Abelló Marià Sais, voluntari per la llengua de la Bisbal, va obsequiar els altres partipants al VxL d'aquesta població amb una aproximació a la vida i l'obra de Montserrat Abelló. 

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes