25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 929 notícies disponibles
Dimecres, 18 d'octubre de 2017

La presentació de parelles dona el tret de sortida al VxL a Girona

La presentació de parelles dona el tret de sortida al VxL a Girona La ciutat de Girona ja té en marxa una nova edició del Voluntariat per la llengua. I ja en van 14! Voluntaris i aprenents es van conèixer ahir en un acte de presentació que va reunir una seixantena de persones.
Dimarts, 10 d'octubre de 2017

Inici d’un taller de conversa a l’escola Pallach de Figueres

Inici d’un taller de conversa a l’escola Pallach de Figueres Després d'uns anys sense fer-hi cap taller, avui s'ha iniciat un taller de conversa per a mares i pares al Pallach, fruit de la demanda de les famílies i de l'AMPA de l'escola. La voluntària que condueix el taller és Antònia Solsona, mestra jubilada amb una gran experiència en tallers de conversa, que ja havia fet de voluntària en anys anteriors en aquesta escola.
Dilluns, 9 d'octubre de 2017

Bon inici del curs 2017-2018 a Salt

Bon inici del curs 2017-2018 a Salt 3oo alumnes en l'inici dels cursos de català de Salt omplen les aules.
Divendres, 6 d'octubre de 2017

Nova edició del CINC a Figueres

Nova edició del CINC a Figueres La programació de tardor del CINC a Figueres s'iniciarà a l'octubre amb un total de 9 pel·lícules infantils en català. Aquest augment de les projeccions és possible gràcies a la incorporació de Cat Cinemes que ve a complementar l'oferta del Cineclub Diòptria a La Cate.  
Dilluns, 2 d'octubre de 2017

Inici del cursos de català a Figueres

Inici del cursos de català a Figueres El dissabte 30 de setembre, l'Oficina de Català de Figueres va organitzar una jornada de jocs en català amb motiu de l'inici del curs acadèmic 2017-2018. A l'acte hi va assistir l'alcaldessa de Figueres Marta Felip.
Dijous, 28 de setembre de 2017

El CINC de tardor projecta 5 pel·lícules a Ocine de Platja d'Aro

El CINC de tardor projecta 5 pel·lícules a Ocine de Platja d'Aro El Cicle de Cinema Infantil en Català (CINC) 2017 començarà el 21 d'octubre amb la pel·lícula Els Barrufets. El poble amagat i finalitzarà el dia 18 de novembre amb Cars 3.
Dijous, 28 de setembre de 2017

Taller de doblatge per a participants en el Voluntariat per la llengua a Lloret de Mar

Taller de doblatge per a participants en el Voluntariat per la llengua a Lloret de Mar Amb la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya
Dilluns, 25 de setembre de 2017

L'alcalde de Palafrugell acompanya els alumnes del PRT en la visita a l'Ajuntament

L'alcalde de Palafrugell acompanya els alumnes del PRT en la visita a l'Ajuntament Aquesta sortida sempre té molt bona acollida entre els alumnes, ja que els permet conèixer personalment l'alcalde, visitar la sala de plens de l'Ajuntament i conèixer de primera mà com funciona l'ens local més proper a la ciutadania.
Dijous, 21 de setembre de 2017

Els alumnes del PRT de Vall-llobrega visiten el Museu del Suro de Palafrugell

Els alumnes del PRT de Vall-llobrega visiten el Museu del Suro de Palafrugell Dins el curs de Coneixement de la societat catalana i el seu març jurídic hi ha previstes unes sortides perquè els alumnes tinguin la possibilitat de conèixer institucions i serveis de la seva població. 
Dimecres, 20 de setembre de 2017

Fotografies de gironins per difondre el Voluntariat per la llengua

Fotografies de gironins per difondre el Voluntariat per la llengua El Voluntariat per la llengua de Girona es difon aquesta tardor amb imatges de gironins de diversos àmbits fotografiats en racons de la ciutat

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes