25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlgirona/directori/girones.html

Notícies

Llistant 1 de 10 de 38 notícies disponibles
Dimarts, 5 de desembre de 2017

Cinc parelles es posen en marxa a Cassà de la Selva

Cinc parelles es posen en marxa a Cassà de la Selva Aquest matí s'ha fet la presentació de la nova edició del Voluntariat per la llengua a Cassà de la Selva. S'hi han presentat cinc parelles lingüístiques que començaran les trobades per conversar en català.
Dijous, 16 de novembre de 2017

Curs de llenguatge administratiu a l'Ajuntament de Cassà de la Selva

Curs de llenguatge administratiu a l'Ajuntament de Cassà de la Selva Durant els mesos d'octubre i novembre, el personal de l'Ajuntament de Cassà de la Selva ha assistit a un curs que ha de permetre una millora en les comunicacions administratives i de la documentació municipal.
Dijous, 26 d'octubre de 2017

Es posen en marxa dos grups de conversa a la Fundació Ramon Noguera a Llagostera

Es posen en marxa dos grups de conversa a la Fundació Ramon Noguera a Llagostera Aprenents de la Fundació Ramon Noguera de Llagostera han començat aquesta setmana les trobades amb una voluntària per tal de millorar la seva fluïdesa en català. 
Dimecres, 19 de juliol de 2017

Sessió formativa per al personal dels ajuntaments del Gironès

Sessió formativa per al personal dels ajuntaments del Gironès El 17 de juliol ha tingut lloc al Consell Comarcal del Gironès una sessió de formació per al personal dels ajuntaments del Gironès amb l'objectiu de millorar la qualitat lingüística de la documentació d'aquestes institucions.
Dilluns, 22 de maig de 2017

Sortida de final de curs del Gironès i el Pla de l'Estany a l'Alt Empordà

Sortida de final de curs del Gironès i el Pla de l'Estany a l'Alt Empordà Els alumnes dels cursos de català per a adults i les parelles lingüístiques del Gironès i el Pla de l'Estany van fer una sortida de final de curs conjunta a l'Alt Empordà ahir diumenge. Van conèixer l'entorn i van passar-ho d'allò més bé.
Dimecres, 26 d'abril de 2017

Parelles de Celrà, Bordils i Flaçà s'inicien en la marxa nòrdica

Parelles de Celrà, Bordils i Flaçà s'inicien en la marxa nòrdica Voluntaris i aprenents van combinar dues activitats ben saludables: caminar i xerrar. Van participar en una caminada d'iniciació a la marxa nòrdica.
Dilluns, 24 d'abril de 2017

Poesia, música i diversitat lingüística per celebrar Sant Jordi a Cassà

Poesia, música i diversitat lingüística per celebrar Sant Jordi a Cassà La sala del Centre Recreatiu de Cassà es va omplir per celebrar Sant Jordi. Una vintena de persones van llegir poemes en la seva llengua materna o van fer una actuació musical en un acte que vol mostrar lña diversitat lingüística i cultural del municipi.
Dimecres, 15 de març de 2017

1a edició del VxL a Sarrià de Ter

1a edició del VxL a Sarrià de Ter Aquest matí s'han presentat les parelles lingüístiques que participen en la primera edició del Voluntariat per la llengua a Sarrià de Ter.
Dimarts, 21 de febrer de 2017

Sessió pràctica sobre recursos lingüístics a Internet a Cassà de la Selva

Sessió pràctica sobre recursos lingüístics a Internet a Cassà de la Selva L'objectiu de la sessió és afavorir l'autonomia lingüística dels treballadors municipals.
Dilluns, 20 de febrer de 2017

El Gironès programa tres sortides al teatre

El Servei Comarcal de Català del Gironès ha programat tres sortides al teatre com a activitat complementària als cursos de català i a les trobades de les parelles lingüístiques.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes