25 anys fent bategar el català

CNL de Girona

← Inici del CPNL

Altres centres


http://www.cpnl.cat/xarxa/cnlgirona/directori/plaestany.html

Notícies

Llistant 1 de 10 de 44 notícies disponibles
Dimecres, 25 d'abril de 2018

Poesia, vins i xocolata per celebrar Sant Jordi a Porqueres

Poesia, vins i xocolata per celebrar Sant Jordi a Porqueres Per segon any, la biblioteca Carles Fontserè de Porqueres acull una activitat que uneix poesia i gastronomia per posar el punt final a la Diada. 
Dissabte, 17 de març de 2018

Participants en el VxL del Pla de l'Estany coneixen Carles Fontserè

Participants en el VxL del Pla de l'Estany coneixen Carles Fontserè Dissabte passat, un grup de voluntaris i aprenents van visitar l'estudi de l'artista en una de les visites guiades que ofereix l'Ajuntament de Porqueres. 
Divendres, 9 de febrer de 2018

Grups de conversa i noves parelles lingüístiques al Pla de l'Estany

Grups de conversa i noves parelles lingüístiques al Pla de l'Estany Un dels grups es troba a la Biblioteca comarcal, i els altres dos, al Casal Cívic. Per altra banda, es van creant parelles a mesura que n'hi ha demanda. Entre aquesta setmana i la que ve se'n presentaran 4.  
Dimecres, 15 de novembre de 2017

En marxa el Club de conversa en català a la Biblioteca de Banyoles

En marxa el Club de conversa en català a la Biblioteca de Banyoles Un grup format per 5 aprenents i una voluntària conversen una hora i mitja a la setmana a l'aula d'estudi de la Biblioteca de Banyoles. 
Dijous, 9 de novembre de 2017

Presentació del VxL al Pla de l'Estany

Presentació del VxL al Pla de l'Estany Les parelles que participaran enguany en el programa es reuneixen al Cívic de Porqueres per conèixer-se i participar en una primera activitat conjunta. 
Divendres, 3 de novembre de 2017

Els alumnes del multigrau de Banyoles visiten la Biblioteca Comarcal

Els alumnes del multigrau de Banyoles visiten la Biblioteca Comarcal La visita els permet conèixer aquest equipament públic de la mà de la seva directora i d'una gimcana organitzada per la professora. 
Dilluns, 30 d'octubre de 2017

La Pedrera, de Porqueres, nou establiment col·laborador del VxL

La Pedrera, de Porqueres, nou establiment col·laborador del VxL La cafeteria La Pedrera, ubicada a Porqueres, s'ha sumat a la desena d'establiments i entitats que col·laboren amb el VxL a la comarca del Pla de l'Estany. 
Divendres, 20 d'octubre de 2017

Campanya de promoció del català a les fires de Sant Martirià de Banyoles

Campanya de promoció del català a les fires de Sant Martirià de Banyoles Seguint l'exemple d'altres localitats, com Girona o Figueres, Banyoles s'ha sumat a la iniciativa d'ajudar els firaires i paradistes a normalitzar l'ús del català a les seves atraccions. 
Divendres, 11 d'agost de 2017

La cafeteria Minairons, nou establiment col·laborador del Voluntariat per la llengua

La cafeteria Minairons, nou establiment col·laborador del Voluntariat per la llengua Les parelles que participen en el VxL al Pla de l'Estany tenen un nou punt de trobada a la comarca: la cafeteria Minairons, situada a Mata. És el primer establiment del municipi de Porqueres que s'adhereix al programa.
Dimecres, 28 de juny de 2017

Cèntric Banyoles, nou establiment col·laborador del VxL

Cèntric Banyoles, nou establiment col·laborador del VxL Un nou punt de trobada per a les parelles participants en el VxL del Pla de l'Estany.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes