25 anys fent bategar el català

CNL Eramprunyà

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dilluns, 8 de gener de 2018

Català per a pares i mares a les escoles de Sant Boi de Llobregat

El Servei Local de Català (SLC) col·labora amb l'Àrea d'Educació i Civisme de l'Ajuntament de Sant Boi  en el projecte "Català per a pares i mares a les escoles".

Català per a pares i mares a les escoles de Sant Boi de Llobregat

Es duran a terme dos tipus de tallers: grups de conversa conduïts per persones voluntàries del programa Voluntariat per la llengua del SLC  i tallers de català inicial conduïts per professorat de català. Aquests tallers estan organitzats per les AMPA amb la col·laboració de la direcció de les escoles, l'Ajuntament i el SLC.

Els grups de conversa s'adrecen a persones que entenen i poden parlar el català, però que necessiten millorar la fluïdesa oral i el vocabulari.

Els tallers de català inicial s'adrecen a persones que no entenen el català, amb l'objectiu que aprenguin el vocabulari i les estructures lingüístiques bàsiques per poder-se comunicar en aquesta llengua amb l'escola.  

El 21 de novembre va començar un taller de conversa en català a l'escola Antoni Tàpìes, conduït per Mercè Granados (voluntària del Voluntariat per la llengua).

Els dies 15 i 16 de gener començaran dos tallers de català de nivell inicial a les escoles Rafael Casanovas i Amat Verdú, conduïts per Anna Figueras (professora de català).


SLC de Sant Boi de Llobregat

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes