25 anys fent bategar el català

CNL Eramprunyà

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dijous, 30 de novembre de 2017

El SUROpl: 200 cartells lingüístics a la xarxa

Us recordeu dels cartells de la Direcció General de Política Lingüística sobre el món infantil o els aliments?

El SUROpl: 200 cartells lingüístics a la xarxa

La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura ha digitalitzat i difós a Internet 200 cartells temàtics sobre la llengua catalana publicats pel Govern, el Consorci per a la Normalització Lingüística, el TERMCAT, i ajuntaments i entitats amb els quals ha col·laborat, que constitueixen un testimoni gràfic de més de 30 anys de política lingüística a Catalunya. 

Els cartells s'han aplegat a l'espai web SUROpl, integrat al portal Llengua catalana (http://llengua.gencat.cat/SUROpl).

Des de SUROpl podem cercar, consultar i descarregar els cartells en un format apte per a ser utilitzats com a material didàctic a les classes de català, grups de conversa o per a qualsevol altra finalitat relacionada amb l'aprenentatge i el foment de l'ús de la llengua. La publicació compta amb l'autorització dels autors i els editors corresponents per a la difusió.

La majoria dels 200 cartells del SUROpl són vocabularis àmpliament il·lustrats, que recullen paraules d'àmbits temàtics determinats, com la casa, els oficis, els aliments o molts d'altres. El SUROpl també facilita l'accés als cartells en paper, si encara n'hi ha disponibilitat, i facilita el contacte per sol·licitar-los en alta resolució en cas justificat.

imatge    imatge


SLC de Sant Boi de Llobregat
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes