25 anys fent bategar el català

CNL Eramprunyà

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 348 notícies disponibles
Dimecres, 18 de gener de 2017

Club de lectura en català per a l'alumnat i el voluntariat del SLC de Sant Boi de Llobregat

Club de lectura en català per a l'alumnat i el voluntariat del SLC de Sant Boi de Llobregat El CL en llengua catalana organitzat pel SLC de Sant Boi s'adreça a l'alumnat i el voluntariat amb coneixement de català a partir del nivell Elemental. L'objectiu principal de l'activitat és millorar la comprensió lectora en català, augmentar el vocabulari, i oferir un espai on les persones del CL puguin expressar-se en català.   El CL es reunirà un dimarts al mes, de novembre a maig, de 16 a 17 h. És gratuït. Ja us hi podeu inscriure!
Dilluns, 16 de gener de 2017

El Cicle de cinema infantil en català (CINC) a Ràdio Sant Boi

El Cicle de cinema infantil en català (CINC) a Ràdio Sant Boi Al desembre va començar el segon Cicle de cinema infantil en català (CINC) a Sant Boi de Llobregat. 
Dilluns, 16 de gener de 2017

Es posa en marxa la modalitat virtual del Voluntariat per la llengua

Es posa en marxa la modalitat virtual del Voluntariat per la llengua El VxL virtual permetrà que les persones que no poden trobar-se de manera presencial amb la seva parella lingüística ho puguin fer a través de videoconferència
Dijous, 12 de gener de 2017

Una aprenenta del Voluntariat per la llengua torna a ser protagonista del programa Els colors del món

Una aprenenta del Voluntariat per la llengua torna a ser protagonista del programa Els colors del món Ràdio Gavà entrevista l'aprenenta Fiordaliza Tapia
Dilluns, 9 de gener de 2017

Activitats de foment de la lectura en català a Sant Boi de Llobregat

Activitats de foment de la lectura en català a Sant Boi de Llobregat Les dues biblioteques de Sant Boi de Llobregat fan cada mes activitats de foment de la lectura en català. Us animem a participar-hi!
Dilluns, 9 de gener de 2017

Cinema en català per a tothom al gener

Cinema en català per a tothom al gener Us agrada el cinema documental?  Sabeu quines pel·lícules podeu veure en català? Aquí  trobareu tota la informació que us cal.
Dilluns, 9 de gener de 2017

Espectacles i concerts amb descomptes per a l'alumnat i el voluntariat del CNL Eramprunyà

Espectacles i concerts amb descomptes per a l'alumnat i el voluntariat del CNL Eramprunyà L'alumnat dels cursos de català i els participants al Voluntariat per la llengua del curs 2016-2017 tenen descompte en l'entrada als espectacles de la Temporada d'arts escèniques i música de Can Massallera, als concerts del Sant Boi Jazz Club de Cal Ninyo i als espectacles en català del Teatre Plaza. 
Dilluns, 9 de gener de 2017

Tallers de català del 2n trimestre : conversa i escriptura eficaç

Tallers de català del 2n trimestre : conversa i escriptura eficaç  El SLC de Sant Boi ofereix dos tallers de 20 hores aquest segon trimestre. 
Dimecres, 21 de desembre de 2016

Dinar de Nadal a Gavà

Dinar de Nadal a Gavà
Dimecres, 21 de desembre de 2016

Gavà commemora l’Any Llull

Gavà commemora l’Any Llull Voluntariat, alumnat i tertulians del club de lectura fàcil en català fan una lectura conjunta de faules del Llibre de les bèsties

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes