25 anys fent bategar el català

CNL Eramprunyà

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 397 notícies disponibles
Dilluns, 16 d'octubre de 2017

Nou quadern de la col·lecció Parlem tu i jo

Nou quadern de la col·lecció Parlem tu i jo La salut és el vuitè quadern de la col·lecció.
Dimecres, 11 d'octubre de 2017

Voluntariat per la llengua del CNL Eramprunyà: inscripció oberta

Voluntariat per la llengua del CNL Eramprunyà: inscripció oberta El CNL Eramprunyà té oberta la inscripció per participar com a aprenent o voluntari a les edicions que organitzen els SLC de Castelledefels, Gavà, Sant Boi de Llobregat i Viladecans. També hi poden col·laborar entitats i establiments comercials. 
Dimecres, 4 d'octubre de 2017

Activitats de foment de la lectura en català a Sant Boi de Llobregat

Activitats de foment de la lectura en català a Sant Boi de Llobregat Les dues biblioteques de Sant Boi de Llobregat fan cada mes activitats de foment de la lectura en català. Us animem a participar-hi!
Dimecres, 4 d'octubre de 2017

Cinema en català per a tothom a l'octubre

Cinema en català per a tothom a l'octubre Sabeu quines pel·lícules podeu veure en català? Us agrada el cinema documental? Aquí trobareu tota la informació que us cal.
Dimecres, 4 d'octubre de 2017

Curs del Programa de Reincorporació al Treball (PRT) al SLC de Sant Boi de Llobregat

Curs del Programa de Reincorporació al Treball (PRT) al SLC de Sant Boi de Llobregat La Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania promou, amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, el Programa de Reincorporació al Treball (PRT). Durant el primer trimestre d'aquest curs es duu a terme un curs PRT al SLC de Sant Boi de Llobregat i a l'entitat Iniciatives Solidàries. 
Dilluns, 2 d'octubre de 2017

Avantatges del carnet d'estudiant del CPNL

Avantatges del carnet d'estudiant del CPNL D'entre els descomptes que ofereix el carnet d'estudiant del CPNL, en destaquem els que es poden obtenir en la compra d'entrades per als espectacles de la Temporada d'arts escèniques i música de Can Massallera (Sant Boi), per als concerts del Sant Boi Jazz Club de Cal Ninyo i per als espectacles en català del Teatre Plaza (Castelldefels). 
Dimecres, 27 de setembre de 2017

Cinema infantil en català a Castelldefels

Cinema infantil en català a Castelldefels El Cicle de Cinema Infantil en Català de Castelldefels arrenca el mes d'octubre amb la la pel·lícula Capità Calçotets. Les projeccions seran dissabte 28 d'octubre (16 h) i diumenge 29 (12 h) als Yelmo Cines del Centre Comercial de l'Ànec Blau.
Dilluns, 25 de setembre de 2017

Entrevista a Ràdio Sant Boi amb motiu del nou període d'inscripció als cursos de català

Entrevista a Ràdio Sant Boi amb motiu del nou període d'inscripció als cursos de català La periodista Mònica Santacreu, presentadora del magazine matinal Dies de Ràdio de Ràdio Sant Boi, ha entrevistat la  responsable i dinamitzadora del Servei Local de Català de Sant Boi de Llobregat.
Dijous, 14 de setembre de 2017

Participació del CNL Eramprunyà en la 35a Setmana del Llibre en Català

Participació del CNL Eramprunyà en la 35a Setmana del Llibre en Català El passat 12 de setembre el Centre de Normalització Lingüística Eramprunyà va participar en la Setmana del Llibre en Català amb una activitat lúdica de foment de la lectura i un tast de parelles lingüístiques. 
Dimecres, 12 de juliol de 2017

Quaderns de la col·lecció Parlem tu i jo

Quaderns de la col·lecció Parlem tu i jo Mou-te! és el setè quadern de la col·lecció i té com a tema central la pràctica de l'esport.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes