25 anys fent bategar el català

CNL Eramprunyà

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Agenda

Des del dilluns, 18 de setembre de 2017 fins al divendres, 29 de setembre de 2017

Cursos de català

Inscripció als cursos de català semipresencials amb tutoria Parla.cat

CNL Eramprunyà
Sant Boi de Llobregat

Les persones que volen fer un curs de català, però no poden anar a classes presencials pel motiu que sigui,  poden fer un curs de català semipresencial amb tutoria Parla.cat.

El Parla.cat és un espai virtual d'aprenentatge. La modalitat semipresencial  amb tutoria  permet l'aprenentatge amb el suport d'una tutor/a  i combina l'aprenentatge en línia amb unes sessions presencials per practicar l'oralitat.

L'accés als materials objecte d'estudi i a les eines de comunicació, i la relació entre tutors i alumnes, es fa exclusivament a través de la plataforma.

Durant el curs 2017-2018, el Centre de Normalització Lingüística (CNL) Eramprunyà ofereix cursos semipresencials amb tutoria Parla.cat de tots els nivells.  Les sessions presencials es faran al Servei Local de Català (SLC) de Sant Boi de Llobregat. Els cursos són quadrimestrals.

La inscripció als cursos semipresencials amb tutoria del 1r quadrimestre serà del 18 al 29 de setembre a qualsevol dels 4 SLC del CNL Eramprunyà (Castelldefels, Gavà, Viladecans i Sant Boi de Llobregat). Cal trucar per demanar dia i hora per fer la inscripció.

Enllaços relacionats
Inscripció als cursos de català semipresencials amb tutoria Parla.cat

Cursos semipresencials amb tutoria


Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes