Participació del Prat de Llobregat en la celebració dels 20 anys del Voluntariat per la Llengua

Voluntariat per la llengua, Voluntariat per la llengua

El dijous 5 d'octubre vam celebrar els 20 anys del Voluntariat per la llengua al Teatre Nacional de Catalunya (TNC). S'hi van convidar més de 800 participants del programa VxL.  La Sala Gran del teatre va quedar plena i vam poder gaudir de l'obra La plaça del Diamant (Mercè Rodoreda), dirigida per Carlota Subirós. En aquests 20 anys s'han creat 175.000 parelles lingüístiques, en modalitat presencial o en línia, tot un èxit de participació.

Del CNL El Prat de Llobregat hi van assistir un total de 20 persones, entre les quals hi havia les moderadores i moderadors de les tertúlies i els Clubs de lectura fàcil que s'han fet al llarg d'aquests 20 anys, persones voluntàries que han fet moltes parelles lingüístiques,  representants d'establiments col·laboradors i una representació del CNL.

Abans de la representació teatral, al vestíbul del TNC s'hi va poder veure l'exposició "Quan parles fas màgia", que ja hem exposat al Prat, i el mag Eduard Juanola, va fer alguns jocs de màgia que vam poder gaudir el dv 29 en la Jornada d'inici del Voluntariat al Prat. I uns minuts abans de començar l'obra, la consellera de Cultura, Natàlia Garriga, va dedicar unes paraules a totes les persones implicades en la màgia del Voluntariat per la llengua: parelles ling, establiments, associacions, tertúlies, clubs de lectura...

Vols compartir aquesta notícia?