25 anys fent bategar el català

CNL de Cornellà de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntariat per la llengua - CNL Cornellà

Notícies

Llistant 1 de 10 de 259 notícies disponibles
Dijous, 30 de novembre de 2017

ÈLIA, un projecte per innovar i impulsar l'ensenyament de català a adults

ÈLIA, un projecte per innovar i impulsar l'ensenyament de català a adults La Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura impulsa el projecte ÈLIA (acrònim d'Estratègies de Llengua I Aprenentatge), que té com a objectiu final introduir elements d'innovació en l'oferta formativa de català per a adults per adaptar-la a les necessitats de la ciutadania actual. 
Dimecres, 29 de novembre de 2017

Divendres s'estrenarà la pel·lícula 'Wonder' en català als cinemes Full HD de Cornellà

Divendres s'estrenarà la pel·lícula 'Wonder' en català als cinemes Full HD de Cornellà Aquest film es basa en la novel·la homònima que és un èxit de vendes de l'autora novaiorquesa R. J. Palacio.
Dijous, 23 de novembre de 2017

Alumnes i participants del VxL de Cornellà s'introdueixen en el món del doblatge

Alumnes i participants del VxL de Cornellà s'introdueixen en el món del doblatge Dimecres 22 de novembre va tenir lloc el taller Doblem en català? a Cornellà de Llobregat, una sessió de dues hores molt amena i divertida en què hi van participar tant alumnes com usuaris del Voluntariat per la Llengua del CNL de Cornellà. 
Divendres, 24 de novembre de 2017

Política Lingüística posa en línia 200 cartells sobre el català

Política Lingüística posa en línia 200 cartells sobre el català El SUROpl aplega la producció cartellística de 30 anys de política lingüística per afavorir-ne la consulta i reutilització
Divendres, 24 de novembre de 2017

Avui s'estrena la comèdia familiar 'Paddington 2' en català als cinemes Full HD de Cornellà

Avui s'estrena la comèdia familiar 'Paddington 2' en català als cinemes Full HD de Cornellà Aquest cap de setmana també trobareu en català a les cartelleres el musical d'animació El bosc de Haquivaqui.
Dimecres, 22 de novembre de 2017

Dictats en línia a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

Dictats en línia a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.
Divendres, 17 de novembre de 2017

"Novembre juganer”, l'article d'aquest mes a la revista "Viu Cornellà"

El CNL de Cornellà col·labora mensualment amb la revista de societat i cultura de la ciutat, Viu Cornellà.
Divendres, 17 de novembre de 2017

Avui s'estrena 'L'Illa dels monstres' en català als cinemes

Avui s'estrena 'L'Illa dels monstres' en català als cinemes La pel·lícula ha estat doblada amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística del Departament de Cultura.
Dimarts, 14 de novembre de 2017

El CNL de Cornellà participa en els premis del 33è Concurs de Còmics "Ciutat de Cornellà"

El CNL de Cornellà participa en els premis del 33è Concurs de Còmics Divendres 3 de novembre es van lliurar els premis del 33è concurs de còmics "Ciutat de Cornellà", segons el dictamen del jurat emès el 14 de juliol. El Centre de Normalització Lingüística de Cornellà de Llobregat hi col·labora amb el lliurament del premi a la Millor historieta en català.
Dimarts, 14 de novembre de 2017

Concurs #jugacpnl a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

Concurs #jugacpnl a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes