25 anys fent bategar el català

CNL de Cornellà de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Voluntariat per la llengua - CNL Cornellà

Notícies

Llistant 1 de 10 de 308 notícies disponibles
Dijous, 17 de maig de 2018

"... i tanmateix, maig és primavera" l'article d'aquest mes del CNL a la revista "Viu Cornellà"

El CNL de Cornellà col·labora mensualment amb la revista de societat i cultura de la ciutat, Viu Cornellà.
Dimecres, 16 de maig de 2018

El president del Parlament explica al CNL de Cornellà el funcionament de la cambra

En aquesta ocasió, la visita al Parlament que cada any fa el CNL de Cornellà va tenir uns acompanyants de luxe: Roger Torrent, el president, i Magda Casamitjana, diputada del Parlament.
Dimecres, 16 de maig de 2018

Maria Aurèlia Capmany protagonitza el Consell Municipal de la Dona de Cornellà

Maria Aurèlia Capmany protagonitza el Consell Municipal de la Dona de Cornellà El CNL de Cornellà en col·laboració amb el Departament d'Igualtat de l'Ajuntament de Cornellà va organitzar la xerrada 'Maria Aurèlia Capmany: dona, donassa' per presentar l'escriptora al Consell Municipal de la Dona de Cornellà. 
Dimecres, 16 de maig de 2018

La visita al Parlament i les sessions de català a les escoles a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

La visita al Parlament i les sessions de català a les escoles a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.
Dilluns, 14 de maig de 2018

Estrena de cinema en català a Cornellà amb "Sherlock Gnomes"

Estrena de cinema en català a Cornellà amb John Stevenson dirigeix aquesta 2a entrega de Gnomeu i Julieta, que també va arribar a les pantalles en català. Paramount distribueix aquest film que continua les aventures de la coneguda parella de gnoms enamorats.
Dijous, 26 d'abril de 2018

Sala plena a Cornellà per escoltar els canvis de la nova gramàtica

Sala plena a Cornellà per escoltar els canvis de la nova gramàtica Es va omplir la sala per sentir Neus Nogué parlant dels canvis introduïts en les noves ortografia i gramàtica normatives.
Dilluns, 30 d'abril de 2018

Política Lingüística organitza un macrocicle de conferències sobre Pompeu Fabra

Política Lingüística organitza un macrocicle de conferències sobre Pompeu Fabra El Departament de Cultura, a través de la Direcció General de Política Lingüística, i amb la col·laboració del Consorci per a la Normalització Lingüística, d'ajuntaments i d'entitats d'arreu de Catalunya organitza les Conferències Fabra, que divulgaran la figura i l'obra de Pompeu Fabra amb motiu de l'Any Fabra.
Dimecres, 25 d'abril de 2018

Fabra i Capmany a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

Fabra i Capmany a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.
Dimecres, 25 d'abril de 2018

Pompeu Fabra, el convidat d'honor de la Jordiada i de la parada del CNL de Cornellà

Pompeu Fabra, el convidat d'honor de la Jordiada i de la parada del CNL de Cornellà Diumenge passat, 22 d'abril, va tenir lloc la Jordiada, la gran festa de la cultura popular, al Parc de Can Mercader de Cornellà de Llobregat. En què, a més de la parada del CNL per mostrar totes les activitats que du a terme el Centre, té lloc l'acte del VxL Encomana Poesia.
Dimarts, 24 d'abril de 2018

S'acaba el primer mòdul del curs de català 'Aprèn.cat' de Cornellà, del conveni amb el SOC

S'acaba el primer mòdul del curs de català 'Aprèn.cat' de Cornellà, del conveni amb el SOC 12 alumnes han participat en aquesta nova edició d'aquesta modalitat de curs de català per a adults anomenada Aprèn.cat. Enguany, el conveni de formació inclou els tres cursos de nivell bàsic (Bàsic 1, Bàsic 2 i Bàsic 3) que s'ofereix a persones que estan en situació d'atur, i el primer mòdul es va acabar el 12 d'abril.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes