25 anys fent bategar el català

CNL de Cornellà de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 5 d'abril de 2017

Aquesta setmana han acabat els cursos de català

Els cursos de català per a adults de Cornellà han acabat aquesta setmana. Durant aquest últim trimestre el CNL de Cornellà ha tingut al voltant de 200 alumnes. Els cursos van començar el gener i acaben ara, just abans de Setmana Santa. També s'ha acabat un curs especial fet amb conveni amb el SOC.

Aquesta setmana han acabat els cursos de català

Acaben els cursos de català per a adults de Cornellà del primer trimestre del 2017

Al voltant de 200 alumnes han participat als cursos de català per a adults del Centre de Normalització Lingüística de Cornellà. Els cursos, que aquesta setmana han arribat a la seva fi, van començar el passat gener i han constat dels nivells Bàsic, Elemental, Intermedi i Suficiència.

A més, el divendres passat va acabar també un curs especial de Bàsic 1 que s'ha fet amb conveni amb el Servei d'Ocupació de Catalunya. En total han estat 19 alumnes, derivats directament pel SOC, que han pogut fer aquest curs completament gratuït destinat a persones en situació d'atur.

Els nous cursos de català per a adults del tercer trimestre, començaran els propers dies 24 i 25 d'abril, i acabaran els dies 8 i 12 de juny, just abans que comenci l'estiu. Si esteu interessats en participar-hi, us podeu venir a apuntar a partir del dia 18 d'abril.

Consulteu l'oferta de cursos al web del CNL de Cornellà.


OTP
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes