25 anys fent bategar el català

CNL de Cornellà de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 373 notícies disponibles
Dimarts, 25 d'abril de 2017

Comença la primera oferta de cursos intensius

Comença la primera oferta de cursos intensius Els dies 24 i 25 d'abril han començat els 12 primers cursos de la primera oferta de cursos intensius d'enguany, als quals s'afegirà el 9 de maig un altre grup de bàsic 1. Durant l'última setmana d'abril encara es podran formalitzar matrícules en els grups que disposin de places lliures.
Dilluns, 24 d'abril de 2017

La parada del CNL de Cornellà a la Jordiada 2017 és un èxit

La parada del CNL de Cornellà a la Jordiada 2017 és un èxit El diumenge passat, 23 d'abril, va tenir lloc la Jordiada, la gran festa de la cultura popular, al Parc de Can Mercader de Cornellà de Llobregat. Prop d'un centenar de persones van participar a l'acte Encomana Poesia, que va comptar amb la presència de la Directora General de Política Lingüística i Presidenta del CPNL, Ester Franquesa.
Dimecres, 5 d'abril de 2017

12 alumnes del CNL de Cornellà visiten el TNC

12 alumnes del CNL de Cornellà visiten el TNC Hi van anar juntament amb 350 alumnes del Consorci per a la Normalització Lingüística, en una funció especial que es va fer amb la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística.
Dimecres, 5 d'abril de 2017

Aquesta setmana han acabat els cursos de català

Aquesta setmana han acabat els cursos de català Els cursos de català per a adults de Cornellà han acabat aquesta setmana. Durant aquest últim trimestre el CNL de Cornellà ha tingut al voltant de 200 alumnes. Els cursos van començar el gener i acaben ara, just abans de Setmana Santa. També s'ha acabat un curs especial fet amb conveni amb el SOC.
Divendres, 17 de març de 2017

Els alumnes del CNL de Cornellà visiten el Parlament

Els alumnes del CNL de Cornellà visiten el Parlament Una trentena d'alumnes dels cursos de català per a adults del Centre Normalització Lingüística de Cornellà de Llobregat van visitar, el passat dijous 16 de març, el palau del Parlament de Catalunya. 
Dimecres, 8 de març de 2017

Descomptes per al Palau de la Música

Descomptes per al Palau de la Música El Consorci per a la Normalització Lin­güística i el Patronat de la Fundació Privada Orfeó Català-Palau de la Mú­sica Catalana han signat un conveni de col·laboració que té com a objectiu la realització d'activitats de foment cultural adreçades a diversos col·lectius del Consorci per a la Nor­malització Lingüística (CPNL).
Dimecres, 8 de març de 2017

El projecte Aprèn.cat al CNL de Cornellà

El projecte Aprèn.cat al CNL de Cornellà Aprèn.cat és el projecte engegat pel el Servei d'Ocupació de Catalunya, en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística, amb l'objectiu d'oferir formació en llengua catalana a les persones majoritàriament estrangeres que sol·liciten feina, sense prestació i/o subsidi d'atur i que no tenen cap coneixement de català.
Dijous, 2 de febrer de 2017

"Per comunicar, clar i català", nova campanya per fomentar l'ús del català en termes d'empresa

És una campanya impulsada pel Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, el Consorci per a la Normalització Lingüística i el Termcat, i té per objectiu el foment de la qualitat lingüística a les empreses.
Dimecres, 25 de gener de 2017

S'obre el termini d'inscripció per obtenir els certificats de llengua catalana per lliure

S'obre el termini d'inscripció per obtenir els certificats de llengua catalana per lliure Del 2 al 21 de febrer estarà obert el termini per inscriure's a les proves per obtenir els certificats de llengua catalana. Aquests certificats permeten acreditar el grau de coneixement del català a efectes d'aprenentatge de la llengua, laborals, acadèmics o per interès personal.
Dimarts, 20 de desembre de 2016

Avui i demà acaben els cursos de català

Avui i demà acaben els cursos de català Els cursos de català per a adults de Cornellà acaben avui i demà. Durant aquest últim trimestre el CNL de Cornellà ha tingut 250 alumnes. Els cursos van començar el setembre i acaben ara, just abans de Nadal.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes