25 anys fent bategar el català

CNL de Cornellà de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 376 notícies disponibles
Dijous, 25 de maig de 2017

Mig centenar d'alumnes del CNL de Cornellà visiten el Parlament

Mig centenar d'alumnes del CNL de Cornellà visiten el Parlament Una cinquantena d'alumnes dels cursos de català per a adults del Centre Normalització Lingüística de Cornellà de Llobregat van visitar, el passat dijous 24 de maig, el palau del Parlament de Catalunya. 
Diumenge, 21 de maig de 2017

Nou curs de català 'Aprèn.cat' en conveni amb el SOC

Nou curs de català 'Aprèn.cat' en conveni amb el SOC 25 alumnes participen, des de fa dues setmanes, en una nova edició d'aquesta modalitat de curs de català per a adults anomenada Aprèn.cat. Es tracta d'un curs que s'ofereix a persones que estan en situació d'atur. Per a aquestes persones, que venen derivades des del Servei d'Ocupació de Catalunya, el curs i el material del curs és totalment gratuït. A la vegada, l'assistència al curs els és obligatòria mentre estan en situació d'atur.
Dijous, 18 de maig de 2017

Els alumnes de bàsic 1 visiten la biblioteca

Els alumnes de bàsic 1 visiten la biblioteca El passat dia 16 de maig, un grup d'alumnes de nivell bàsic 1 del Centre de Normalització Lingüística de Cornellà va visitar la Biblioteca Sant Ildefons. L'alumnat es va mostrar molt interessat en conèixer el centre i els recursos que tenen a l'abast tant per a ells mateixos com per als fills.
Dimarts, 25 d'abril de 2017

Comença la primera oferta de cursos intensius

Comença la primera oferta de cursos intensius Els dies 24 i 25 d'abril han començat els 12 primers cursos de la primera oferta de cursos intensius d'enguany, als quals s'afegirà el 9 de maig un altre grup de bàsic 1. Durant l'última setmana d'abril encara es podran formalitzar matrícules en els grups que disposin de places lliures.
Dilluns, 24 d'abril de 2017

La parada del CNL de Cornellà a la Jordiada 2017 és un èxit

La parada del CNL de Cornellà a la Jordiada 2017 és un èxit El diumenge passat, 23 d'abril, va tenir lloc la Jordiada, la gran festa de la cultura popular, al Parc de Can Mercader de Cornellà de Llobregat. Prop d'un centenar de persones van participar a l'acte VxL Encomana Poesia, que va comptar amb la presència de la Directora General de Política Lingüística i Presidenta del CPNL, Ester Franquesa.
Dimecres, 5 d'abril de 2017

12 alumnes del CNL de Cornellà visiten el TNC

12 alumnes del CNL de Cornellà visiten el TNC Hi van anar juntament amb 350 alumnes del Consorci per a la Normalització Lingüística, en una funció especial que es va fer amb la col·laboració de la Direcció General de Política Lingüística.
Dimecres, 5 d'abril de 2017

Aquesta setmana han acabat els cursos de català

Aquesta setmana han acabat els cursos de català Els cursos de català per a adults de Cornellà han acabat aquesta setmana. Durant aquest últim trimestre el CNL de Cornellà ha tingut al voltant de 200 alumnes. Els cursos van començar el gener i acaben ara, just abans de Setmana Santa. També s'ha acabat un curs especial fet amb conveni amb el SOC.
Divendres, 17 de març de 2017

Els alumnes del CNL de Cornellà visiten el Parlament

Els alumnes del CNL de Cornellà visiten el Parlament Una trentena d'alumnes dels cursos de català per a adults del Centre Normalització Lingüística de Cornellà de Llobregat van visitar, el passat dijous 16 de març, el palau del Parlament de Catalunya. 
Dimecres, 8 de març de 2017

Descomptes per al Palau de la Música

Descomptes per al Palau de la Música El Consorci per a la Normalització Lin­güística i el Patronat de la Fundació Privada Orfeó Català-Palau de la Mú­sica Catalana han signat un conveni de col·laboració que té com a objectiu la realització d'activitats de foment cultural adreçades a diversos col·lectius del Consorci per a la Nor­malització Lingüística (CPNL).
Dimecres, 8 de març de 2017

El projecte Aprèn.cat al CNL de Cornellà

El projecte Aprèn.cat al CNL de Cornellà Aprèn.cat és el projecte engegat pel el Servei d'Ocupació de Catalunya, en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització Lingüística, amb l'objectiu d'oferir formació en llengua catalana a les persones majoritàriament estrangeres que sol·liciten feina, sense prestació i/o subsidi d'atur i que no tenen cap coneixement de català.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes