25 anys fent bategar el català

CNL de Cornellà de Llobregat

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Llistant 1 de 10 de 436 notícies disponibles
Dijous, 26 d'abril de 2018

Sala plena a Cornellà per escoltar els canvis de la nova gramàtica

Sala plena a Cornellà per escoltar els canvis de la nova gramàtica Es va omplir la sala per sentir Neus Nogué parlant dels canvis introduïts en les noves ortografia i gramàtica normatives.
Dimecres, 25 d'abril de 2018

Fabra i Capmany a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

Fabra i Capmany a l''Espai de català' de Ràdio Cornellà Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.
Dimecres, 25 d'abril de 2018

Pompeu Fabra, el convidat d'honor de la Jordiada i de la parada del CNL de Cornellà

Pompeu Fabra, el convidat d'honor de la Jordiada i de la parada del CNL de Cornellà Diumenge passat, 22 d'abril, va tenir lloc la Jordiada, la gran festa de la cultura popular, al Parc de Can Mercader de Cornellà de Llobregat. En què, a més de la parada del CNL per mostrar totes les activitats que du a terme el Centre, té lloc l'acte del VxL Encomana Poesia.
Dimarts, 24 d'abril de 2018

"Un gran mes d'abril" l'article d'aquest mes del CNL a la revista "Viu Cornellà"

El CNL de Cornellà col·labora mensualment amb la revista de societat i cultura de la ciutat, Viu Cornellà.
Dimarts, 24 d'abril de 2018

S'acaba el primer mòdul del curs de català 'Aprèn.cat' de Cornellà, del conveni amb el SOC

S'acaba el primer mòdul del curs de català 'Aprèn.cat' de Cornellà, del conveni amb el SOC 12 alumnes han participat en aquesta nova edició d'aquesta modalitat de curs de català per a adults anomenada Aprèn.cat. Enguany, el conveni de formació inclou els tres cursos de nivell bàsic (Bàsic 1, Bàsic 2 i Bàsic 3) que s'ofereix a persones que estan en situació d'atur, i el primer mòdul es va acabar el 12 d'abril.
Divendres, 20 d'abril de 2018

Cultura crea "Clic a Fabra", un curs en línia sobre Pompeu Fabra

Cultura crea El Departament de Cultura, a través de la Direcció General de Política Lingüística, ha creat el curs en línia sobre Pompeu Fabra Clic a Fabra, amb continguts que permeten conèixer de manera lúdica la figura i l'obra del gramàtic català. 
Dijous, 19 d'abril de 2018

Sant Jordi i Pompeu Fabra centren l''Espai de català' de Ràdio Cornellà

Sant Jordi i Pompeu Fabra centren l''Espai de català' de Ràdio Cornellà Cada quinze dies el CNL de Cornellà fa el programa l'Espai de català a la ràdio de la ciutat, per parlar de les activitats que s'estan duent a terme al Centre, de l'actualitat de la llengua i de les novetats que van apareixent en les TIC en català.
Divendres, 13 d'abril de 2018

Comencen les sessions introductòries de català a les escoles de Cornellà

Comencen les sessions introductòries de català a les escoles de Cornellà Una quinzena de mares i pares, de mitjana, han començat a assistir a les sessions de català que es duen a terme a les escoles dels seus fills.
Divendres, 13 d'abril de 2018

Èxit de les pràctiques lingüístiques de l'alumnat dels Bàsic 3 del CNL de Cornellà

Èxit de les pràctiques lingüístiques de l'alumnat dels Bàsic 3 del CNL de Cornellà Una vintena d'alumnes dels cursos de català de Cornellà han dut a terme pràctiques lingüístiques en establiments de la ciutat
Dimecres, 11 d'abril de 2018

Cap de setmana d'estrena de cinema en català a Cornellà amb "Rabbit School. Els guardians de l'ou d'or"

Cap de setmana d'estrena de cinema en català a Cornellà amb Aquest cap de setmana s'estrenarà només en català la pel·lícula alemanya Rabbit School. Els guardians de l'ou d'or als cinemes Full HD de Cornellà.

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes