Els alumnes de català de la Palma de Cervelló celebren Sant Jordi

Cursos de català, CPNL

L'aula s'omple de llegendes, fotos, roses i llibres la setmana de la diada de Sant Jordi

Els alumnes de català de l'Oficina de Català de la Palma de Cervelló, del Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL), no han volgut passar per alt una de les diades més importants de Catalunya i l'han celebrat conjuntament a l'aula.

Enguany, la diada ha caigut en dimarts i les classes són dilluns i dimecres en tots dos casos. Però igualment han celebrat aquest dia tan important amb els companys. Dilluns, 22 d'abril, els alumnes del Bàsic 3 han parlat del que significa aquest dia tan assenyalat a Catalunya, han expressat el que en sabien i el Jose, el bibliotecari de la Palma de Cervelló, els ha ofert un ampli ventall de llegendes de Sant Jordi perquè se les poguessin endur en préstec. Igualment, els alumnes de l'Elemental 3 han parlat del tema i s'han il·lusionat, encara més, per celebrar la diada l'endemà.

Dimarts, 23 d'abril, els alumnes de tots dos cursos s'han fet una fotografia amb un element representatiu de Sant Jordi que mostra com han celebrat la diada.

I dimecres, 24 d'abril, amb aquesta fotografia, tots els alumnes han explicat com han passat la diada de Sant Jordi. Amb aquest pretext fotogràfic, els alumnes han pogut expressar-se en català i, fins i tot, debatre.

Vols compartir aquesta notícia?