A Sant Vicenç dels Horts, llegir ens fa parlar

Cursos de català, CPNL

Alumnes dels cursos orals parlen de les seves lectures

Amb motiu de la Diada de Sant Jordi, el Servei Local de Català de Sant Vicenç dels Horts, del Consorci per a la Normalització Lingüística, ha organitzat una activitat de conversa entre alumnes del nivell Bàsic 3 i del nivell Elemental 1 a l'entorn de la lectura: gustos literaris, iniciació a la lectura, títols llegits recentment, llocs habituals de lectura...

Els 21 alumnes que hi han participat han presentat un dels títols llegits fa temps o recentment i n'han parlat amb la resta, han intercanviat preferències literàries i, a partir dels comentaris sobre els continguts de les lectures escollides, han conversat sobre temes molt diversos (creences religioses, països d'origen, aficions...).

La lectura ha estat l'excusa per crear un espai de trobada i de conversa lliure entre alumnes de diferents nivells, i amb aquesta finalitat s'ha dut a terme l'activitat.

Tothom ha valorat positivament aquestes converses grupals, que es tornaran a plantejar en el futur com a actuació molt reeixida de foment de l'ús del català.

Vols compartir aquesta notícia?