25 anys fent bategar el català

CNL Ca n'Ametller

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 20 de desembre de 2017

37 comerços d'Esparreguera renoven la seva adhesió al Voluntariat per la llengua

100 són els comerços que es comprometen a atendre en català i a posar-lo en pràctica amb la seva clientela en aquesta vila del Baix Llobregat nord

37 comerços d'Esparreguera renoven la seva adhesió al Voluntariat per la llengua

El Servei Local de Català d'Esparreguera, del Consorci per a la Normalització Lingüística, acaba de renovar l'adhesió de 37 comerços d'aquesta vila del Baix Llobregat nord al programa del Voluntariat per la llengua.

Tots aquests comerços han renovat el compromís d'atendre en català la seva clientela i a parlar-lo amb els clients que facin aquesta tria lingüística. Per a això, s'identifiquen amb un adhesiu visible de color verd perquè els clients sàpiguen que compten amb aquest suport malgrat que no parlin català perfectament.

Els 37 comerços d'Esparreguera que han renovat aquest compromís públic són: rellotgeria Abelaira, agència de viatges Terres Llunyanes, Bar Emília-Cal Piquinyol, Bar Restaurant Ibarra, Calafell Joiers, cansaladeria i carnisseria Casa Vives, Confeccions Samy, Crescencià Perruquers, copisteria Digitàlia, Eject Computer Solucions Informàtiques, Electrodomèstics Cuscó, Esports Amat, Estètica Lafargue, cafeteria-saló de te Estones a la Vila, Forn Alonso, Forn de pa Jorba, Fruiteria Graneria Cal Llorenç, Gimnàs Stylo, Joieria Gómez, herbolari L'Espígol, Llenceria Adelina, Llibreria Papereria L'Espinguet, Llibreria Papereria Paulo, perfumeria Masip Majoristes, Miró i Guevara Hidrotec, Mobles Cuscó, Papereria Llibreria Núria, assegurances Patxi Borràs, Paula Llenceria, Perruqueria Montserrat Parera, sabateria Petjades, Sabateries Avigó, Serra Sabateria, herbolari Supernatura 1975, accessoris de la llar Tot i més, llenceria Xell i llaminadures Xupeta.

A Esparreguera actualment són 100 els comerços adherits al Voluntariat per la llengua, una xifra molt alta que s'ha anat actualitzant des del 2006. En tot aquest període de temps s'hi han arribat a adherir fins a 160 establiments d'Esparreguera. A tot Catalunya, en aquests moments, hi ha més de 3.000 establiments col·laboradors, els quals, a més d'atendre la clientela en català, ajuden a practicar-lo. Es poden consultar al web: http://vxl.cat/establiments


Servei Local de Català d'Esparreguera
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes