25 anys fent bategar el català

CNL Ca n'Ametller

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Divendres, 30 de juny de 2017

Cloenda de la 13a edició de Voluntariat per la llengua, dels cursos de català i del grup Xerrem a Pallejà

El dijous, 29 de juny, es van reunir voluntaris, aprenents, alumnes de català i membres del grup Xerrem a la Sala d'Actes del Castell de Pallejà per acomiadar el curs 2016-2017.

Cloenda de la 13a edició de Voluntariat per la llengua, dels cursos de català i del grup Xerrem a Pallejà

El grup Contents Contem Contes Cantant va obrir l'acte amb la representació d'un conte per a adults que van preparar especialment per a aquesta ocasió i que va convidar a reflexionar a tot el públic.

A continuació, la responsable del Servei Local de Català va donar la benvinguda a tots els assistents i va explicar les novetats d'aquesta 13a edició del Voluntariat per la llengua i els beneficis de complementar els cursos de català per a adults amb la parella lingüística.

Tot seguit, la directora del CNL Ca n'Ametller, Imma Pagès, i el regidor de Cultura, Jordi Carbonell, van agrair la tasca del Servei Local de Català i l'interès de tots els participants al Voluntariat per la llengua i dels alumnes de català i, juntament amb l'alcaldessa, Ascensión Ratia, van lliurar els certificats d'agraïment a les parelles lingüístiques.

L'alcaldessa va cloure l'acte amb unes paraules d'agraïment i va valorar molt positivament l'esforç de tots els assistents a l'acte per promoure l'ús del català.

Aquesta celebració també va comptar amb la participació del grup Xerrem amb la lectura de frases fetes i embarbussaments, com a mostra de tot allò que han après durant el curs.

Abans de fer la foto de grup i el brindis amb cava, el grup Contents Contem Contes Cantant ens va sorprendre amb un gag inesperat que va arrencar riallades a tot el públic.

La 13a edició del Voluntariat per la llengua a Pallejà ha aplegat un total de 49 participants, 18 voluntaris i 31 aprenents.


Servei Local de Català de Pallejà
Enllaços relacionats

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes