25 anys fent bategar el català

CNL Ca n'Ametller

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 28 de juny de 2017

Sant Vicenç dels Horts clou la 18a edició del Voluntariat per la llengua

La celebració del Dia Europeu de la Música ha estat l'excusa per reunir voluntaris i aprenents i cloure l'activitat de les parelles lingüístiques d'enguany

Sant Vicenç dels Horts clou la 18a edició del Voluntariat per la llengua

El 21 de juny, dins els actes de celebració del Dia Europeu de la Música a Sant Vicenç dels Horts, tant voluntaris com aprenents de la trentena de parelles lingüístiques es van reunir per tal de cloure la 18a edició del programa a la vila.

El Casal Cívic de Sant Josep ha estat aquest any l'escenari de la presentació de les parelles que es va fer el mes de març, ja que el Servei Local de Català ha volgut apostar per apropar el VxL al barri de Sant Josep, dins el marc del pla Implica't per Sant Josep. I ara ha estat també l'escenari de la cloenda de l'activitat, que va ser presidida pel regidor d'Educació, Cultura i Solidaritat, Cooperació i Voluntariat, Miquel Àngel Camacho, i la directora del CNL Ca n'Ametller, Imma Pagès.

En aquesta edició, doncs, hi han pogut participar usuaris d'aquest equipament, aprofitant les hores dels tallers que s'hi duen a terme (patchwork, balls llatins, cuina, pintura, taller d'emocions, tallers de memòria...). Així, el VxL s'ha integrat en la quotidianitat dels participants d'una manera còmoda i  fàcil.

Un any més, el VxL de Sant Vicenç dels Horts ha comptat amb el suport de l'Associació Solidària pel Voluntariat Vicentí que, com l'any passat, col·labora en la difusió i captació de nous voluntaris per la llengua que ajudaran els aprenents a practicar el català i a perdre la vergonya de parlar-lo.

L'acte de cloenda va servir també per lliurar els diplomes de participació als assistents i perquè els participants poguessin intercanviar experiències i opinions d'una manera distesa i informal mentre feien un pica-pica i un brindis.

Si cliqueu sobre aquest enllaç podreu veure un vídeo promocional del Voluntariat per la llengua basat en l'experiència d'algunes parelles lingüístiques vicentines. 


Servei Local de Català de Sant Vicenç dels Horts

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes