25 anys fent bategar el català

CNL Ca n'Ametller

← Inici del CPNL

Altres centres


Xarxa territorial

Notícies

Dimecres, 28 de juny de 2017

Punt i final al curs 2016-17 de Molins de Rei

Punt i final al curs 2016-17 de Molins de Rei

El dilluns 19 de juny va tenir lloc la festa per celebrar que tant els cursos de català com les edicions del Voluntariat per la llengua incloses dintre del curs 2016-17 havien arribat al seu fi. Més de 60 persones van assistir a l'acte, que va començar amb els membres del Servei de Català de Molins de Rei més la dinamitzadora del VxL posant amb un marc amb el lema "Connectats al català", que més tard va servir perquè diverses persones s'hi fotografiessin. Precisament, "Connectats al català" es va convertir en el fil conductor de les intervencions de la responsable del Servei, del president del Consell del Centre de Normalització Lingüística Ca n'Ametller i de l'alcalde de Molins de Rei com a objectiu i finalitat tant dels cursos com de les hores de conversa dels participants en el VxL.

Després de la fotografia de conjunt només amb alguns de la cinquantena de participants de la 22a i 23a edicions del VxL que van poder venir, Jordi Beumala i Joan Vigó ens van oferir el recital Gastropoesia, una fusió entre cuina i poesia catalana que va obrir la gana a tothom. Ous i truites, bacallà, tomàquet, enciam, ceba, patata, pebrot, picada i vi van ser alguns dels productes alimentaris lloats per diversos poetes de tot l'àmbit català.

La foto de grup dels assistents a la festa en el pati de l'Agrupació Folklòrica Molins de Rei, l'entitat cultural que ens va acollir, va donar pas al sopar ja tradicional per a nosaltres amb plats de les diverses procedències dels nostres alumnes: al costat de truita de patates, escalivada, coca de llardons o pasta de full amb nous i rocafort vam poder veure torrijas de Toledo, cuñapé de Bolívia, vertuta cu branza de Moldàvia, sopas paraguayas, ponche i chipas.


Servei Local de Català de Molins de Rei

Consorci per a la Normalització Lingüística

Els continguts d'aquest lloc estan subjectes a una llicència de Creative Commons Creative Commons

Seguiu-nos a:

  • Facebook
  • YouTube
  • Google +
  • Twitter
  • Netvibes